MEN'S GUIDE

Ρίγες: Το απόλυτο trend της Ανοιξης (photos)

Ρίγες: Το απόλυτο trend της Ανοιξης (photos)

Τις υιοθέτησαν άπαντες οι μόδιστροι για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015. Μιλάμε για τις ρίγες. Θα τις βρείτε παντού, σε πουλόβερ, μπλουζάκια, παντελόνια. Κάθετες, οριζόντιες, ψιλές, χοντρές. Δεν έχετε και πολλές πιθανότητες να τις αποφύγετε.

Οπότε βρείτε ποιες σας ταιριάζουν και ποιες μπορούν να αναβαθμίσουν το στιλ σας. Τη νέα τάση πρόσταξε ο οίκος Gucci ο οποίος παρουσίασε μια συλλογή navy και κατόπιν ακολούθησαν και όλοι οι μεγάλοι οίκοι.
Φτάσαμε μάλιστα να δούμε κοστούμια που θα σας θυμίσουν το Σκαθαροζούμη και μάλλον προορίζονται για τους πολύ τολμηρούς. Το ζήτημα είναι ότι οι ρίγες μπορούν να φορεθούν μόνο αν προσέξετε. Αν ας πούμε είστε ολίγον τι υπέρβαροι καλό θα ήταν να προτιμήσετε τις κάθετες ρίγες, διότι οι οριζόντιες θα σας κάνουν να φαίνεστε σα ριγέ ντουλάπα.
Επίσης έχει να κάνει με το προσωπικό σας στιλ. Οι πιο χοντρές ρίγες είναι κάζουαλ, οι πιο λεπτές είναι συνηθισμένες ακόμα και στα επίσημα καλά κοστούμια. Ένα άλλο ζήτημα είναι το χρώμα. Παρουσιάστηκαν επιλογές με έντονα χρώματα. Κάποιος θα σκεφτεί ότι είναι πολύ νεανικές αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο μόνος τρόπος για να τα βγάλετε πέρα με τις ρίγες είναι να μην έχετε προκαταλήψεις και να πειραματιστείτε.

Σχετικές ειδήσεις