MEN'S GUIDE

Θα την ανεβάσεις αν κάνεις αυτά

Θα την ανεβάσεις αν κάνεις αυτά

Θέλεις να επαναφέρεις τη φλόγα; Καλά είναι τα ρομαντικά δείπνα και τα λουλούδια, αλλά επειδή οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα υπάρχουν κάποια κολπάκια για να την κάνεις να "ανέβει" ψυχολογικά. Ξέρεις τι συμβαίνει όταν ανεβαίνει ψυχολογικά; Μάθε λοιπόν τι μπορείς να κάνεις.

Πρωτοβουλία, δείξε ότι είσαι άντρας. Είναι αφροδισιακό να ξέρει ότι θα της βρεις λύση όταν έχει πρόβλημα. Αυτό που θέλει μια γυναίκα είναι τη στιγμή που νιώθει ότι όλα πάνε στραβά και έχει γονατίσει να πεις "άστο θα το τακτοποιήσω εγώ". Εξυπακούεται ότι πρέπει να το κάνεις κιόλας.

Κάνε καμιά δουλειά. Αν γυρνώντας από τη δουλειά σε βρει να κάνεις δουλειές (εντάξει δεν είπαμε να κάνεις γενική). Κάνε κάτι απλό, όπως να βάλεις κανά πλυντήριο, να μαζέψεις τα ρούχα σου, τέτοια πράγματα.

Πήγαινέ την μια βόλτα. Έτσι χωρίς λόγο, χωρίς προγραμματισμό. Τη βλέπεις αγχωμένη και φρικαρισμένη; Πες ντύσου και πάμε μια βόλτα, πήγαινέ την κάπου να αλλάξει παραστάσεις και αφού ηρεμήσει μιλήστε για το τι θα κάνετε. Όχι τι θα κάνει, τι θα κάνετε για να λυθεί το όποιο ζήτημα.

Σχετικές ειδήσεις