MEN'S GUIDE

Tα σημάδια που λένε ότι προσποιείται... Πού αλλού; Στο κρεβάτι!

Tα σημάδια που λένε ότι προσποιείται... Πού αλλού; Στο κρεβάτι!

Από την ημέρα που ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι και παίχτηκε η σκηνή στο καφέ με τον ψεύτικο οργασμό, κανένας άνδρας δε μπορεί πλέον να είναι βέβαιος. Για να μη σε κατατρώνε οι αμφιβολίες ιδού τα σημάδια που θα σου πουν ότι μάλλον ζεις μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές στο κρεβάτι και δεν είναι αυτές τις οποίες προσδοκούσες.

Αν παρατηρήσεις ότι λίγη ώρα αφού αρχίσετε και ενώ ακόμα δεν έχει καν ιδρώσει αρχίζει να κορυφώνει μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει για να τελειώνετε μια ώρα νωρίτερα. Ξεπέρνα το σοκ και πες της το. Δεν είναι ανάγκη να δουλεύετε ο ένας τον άλλον. Δεν οδηγεί πουθενά.

Κανονικά κατά τη διάρκεια του οργασμού υπάρχουν σπασμοί και μάλιστα στην περιοχή του κόλπου. Αν δε νιώσεις τίποτα απολύτως τότε ναι είναι σοβαρή η πιθανότητα να προσποιείται.

Ενα τρίτο σημάδι είναι οι πολύ έντονες αντιδράσεις. Θεωρητικώς οι γυναίκες χάνουν λίγο τον κόσμο όταν έρχονται σε οργασμό. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι συγκεντρώνονται σε αυτό που νιώθουν και 9 στις 10 φορές δεν έχουν καμία διάθεση να μιλήσουν εκείνη τη στιγμή. Αν λοιπόν μιλάει πολύ εκείνη τη στιγμή το πιο πιθανόν είναι ότι απλώς κοπιάρει όσα έχει δει στις ταινίες.

Αν αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ετοιμάσου για ένα ακόμη σοκ. Ο οργασμός δεν είναι κάτι που χρειάζεται να συμβαίνει κάθε φορά που κάνετε σεξ. Μερικές φορές είναι απλώς η ευχαρίστηση από την πράξη αυτή καθεαυτή χωρίς την κορύφωση. Στις γυναίκες αυτό ισχύει. Είναι κάτι που δε μπορείς να το καταλάβεις και να το νιώσεις. Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες το ξέρουν και αντί να εξηγούν κάτι που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πάρεις προσωπικά προτιμούν να προσποιηθούν.

Σχετικές ειδήσεις