ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με σκλήρυνση κατά πλάκας διαγνώστηκε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ

Κριστίνα Άπλγκεϊτ
To 2008 η Κριστίνα Άπλγκεϊτ είχε επίσης δώσει μάχη με τον καρκίνο του μαστού
AP

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μοιράστηκε τα νέα για την υγεία της μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, όπως αποκάλυψε η ίδια με χθεσινή ανάρτηση της στο Twitter.

Η 49χρονη ηθοποιός θέλησε να ενημερώσει η ίδια τους followers της στα social media και να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της καθώς δίνει τη μεγάλη αυτή μάχη για την υγεία της.

«Γεια σας φίλοι μου. Πριν μερικούς μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα περίεργο ταξίδι», έγραψε η Άπλγκεϊτ, σοκάροντας τους θαυμαστές της. «Όμως έχω μεγάλη υποστήριξη από τους ανθρώπους που δίνουν την ίδια μάχη. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, το ταξίδι συνεχίζεται», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, σε άλλη ανάρτησή της, η σταρ του Dead to Me, ζήτησε από τους φαν να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της όσο δίνει αυτή τη μάχη: «Τώρα λοιπόν ζητάω ιδιωτικότητα καθώς περνάω όλο αυτό. Σας ευχαριστώ», έγραψε.

Η Άπλεγκεϊτ, που γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά, δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Θυμίζουμε ότι το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και προχώρησε άμεσα σε διπλή μαστεκτομή για να το καταπολεμήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.