ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το No Time to Die είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία Μποντ όλων των εποχών!

Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο No Time to Die
O Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού Τζέιμς Μποντ για πέμπτη και τελευταία φορά
AP

Η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ με τίτλο No Time to Die θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το No Time to Die, η επερχόμενη 25η περιπέτεια Τζέιμς Μποντ, έχει συζητηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Μόλις έφτασε η ώρα να προσθέσουμε ακόμα έναν. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Θυμίζουμε ότι η νέα πολυαναμενόμενη ταινία Μποντ, υπήρξε το πρώτο «θύμα» του κορονοϊού στην κινηματογραφική βιομηχανία. Όπως θυμούνται σίγουρα οι πιστοί φίλοι του 007, το φιλμ επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, δηλαδή λίγους μόνο μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας σε όλο τον πλανήτη. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και από τότε η ταινία έχει πάρει αρκετές αναβολές, σε σημείο να έχουμε χάσει το μέτρημα.

Το No Time to Die θα είναι η πρώτη ταινία Μποντ που παράλληλα θα κάνει πρεμιέρα σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως αυτό της Ζυρίχης. Επίσης όπως είναι γνωστό αποτελεί την πέμπτη και τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα. Μετά από αυτό, ο γνωστός ηθοποιός κρεμάει το σμόκιν του Μποντ και πάει για άλλα.

Όπως είπαμε λοιπόν, η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ ξεχωρίζει και γίνεται αντικείμενο συζήτησης για έναν ακόμη λόγο. Και αυτός είναι η διάρκειά της. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το No Time to Die θα έχει διάρκεια 163 λεπτά (2 ώρες και 43 λεπτά)! Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απλώς η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία Μποντ με πρωταγωνιστή τον Κρεγκ, αλλά και το μεγαλύτερο σε διάρκεια Μποντ φιλμ στην ιστορία του franchise!

To δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια είναι το Spectre (148 λεπτά) και ακολουθούν τα Casino Royale (144 λεπτά) και Skyfall (143) λεπτά, όλα με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο Ντάνιελ Κρεγκ.

Και για τους λάτρεις των αριθμών, αξίζει να αναφέρουμε ότι ένας μαραθώνιος ταινιών Τζέιμς Μποντ θα είχε συνολική διάρκεια…3.339 λεπτών! Χρόνο (άπλετο) και όρεξη να έχετε δηλαδή…

james-bond-runtime.jpg
Η διάρκεια (σε λεπτά) των ταινιών Τζέιμς Μποντ


Θυμίζουμε ότι το No Time to Die θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφερ Βαλτς, Ρέιφ Φάινς, Λασάνα Λιντς. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Κάρι Φουκουνάγκα.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Πολιτισμού: Οδηγίες για τις ταινίες που θέλουν να διεκδικήσουν Όσκαρ

Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Θλίψη για τον Φιλ Κόλινς: «Δεν μπορώ ούτε τη μπαγκέτα να κρατήσω πια»