ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Spoiler Alert: 12 φορές που το Squid Game αποκάλυψε το απρόσμενο φινάλε

Squid Game Netflix
To Squid Game έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Netflix

Προσοχή, ακολουθούν spoilers: To Squid Game από την αρχή μάς είχε αποκαλύψει τον εγκέφαλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Το Squid Game είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix μέχρι τώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η συνδρομητική streaming πλατφόρμα.

Η νοτιοκορεάτικη σειρά που έχει αναδειχθεί σε φαινόμενο έχει κατακτήσει τον πλανήτη, το διαδίκτυο και τις λίστες θεαματικότητας. Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα, 142 εκατομμύρια χρήστες έχουν δει τη σειρά του Hwang-Dong-hyuk τις πρώτες 28 μέρες από την κυκλοφορίας της στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ μία δεύτερη σεζόν μοιάζει κάτι παραπάνω από βέβαιη.

Όλοι έχουν κάτι να πουν ή να σχολιάσουν για Το Παιχνίδι του Καλαμαριού, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος του. Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει και για το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς και τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε αυτό το παιχνίδι ζωής και θανάτου και μας αποκαλύπτεται στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο αφήνοντας άφωνους τους θεατές.

Ο παίκτης λοιπόν νούμερο 001 ήταν κάτι παραπάνω από ένας ηλικιωμένος κύριος στο τελικό στάδιο του καρκίνου που περίμενε τον θάνατο… Ήταν ένας πάμπλουτος άνθρωπος και ο εγκέφαλος αυτού του παιχνιδιού επιβίωσης, κάτι που μας αποκάλυψε στο τέλος… Ή μήπως όχι; Ανατρέχοντας στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι τα σημάδια ήταν εκεί, μπροστά στα μάτια μας «φωνάζοντας» ότι ο κύριος με το νούμερο 001 δεν είναι αυτός που φαίνεται.

Στο gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικά από τα πιο τρανταχτά στοιχεία για τον πραγματικό ρόλο του ηλικιωμένου άντρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για βιτριόλι - Εισαγγελέας: Ένοχη η Έφη Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας