ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mission Impossible 8: Ο Τομ Κρουζ το τερμάτισε - Το νέο stunt που κόβει την ανάσα

Ο Τομ Κρουζ
O Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του Mission Impossible 7 που περιμένουμε να κυκλοφορήσει επιτέλους στους κινηματογράφους
AP

Στα γυρίσματα του Mission Impossible 8, ο Τομ Κρουζ κρέμεται από το φτερό ενός αεροπλάνου.

Ότι ο Τομ Κρουζ είναι τρελός το γνωρίζουμε, ότι έχει γίνει κασκαντέρ του εαυτού του επίσης, αλλά πλέον ο Χολιγουντιανός σταρ δεν διστάζει να κοιτάξει τον θάνατο κατάματα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται στο τελευταίο stunt που επιχείρησε στα γυρίσματα του Mission Impossible 8.

Όσο εμείς περιμένουμε την πρεμιέρα της έβδομης ταινίας Mission Impossible, η οποία ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων λόγω κορονοϊού, ο διάσημος ηθοποιός έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του επιτυχημένου franchise και μάλιστα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media που κόβουν την ανάσα.

Σε αυτές θα δείτε τον Τομ Κρουζ να κάθεται ή να κρέμεται στην κυριολεξία από το φτερό ενός αεροπλάνου ενώ αυτό πετάει ανάποδα.

Ο Τομ Κρουζ έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της Υποκριτικής και του εαυτού του. Ο άνθρωπος είναι ένας πραγματικός stuntman και μάλιστα το απολαμβάνει. Ουκ ολίγες φορές οι σκηνοθέτες και το crew του ζητούν να σταματήσει να χαμογελάει όταν κάνει τα επικίνδυνα stunts, πράγμα αδύνατο βέβαια.

Θυμίζουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός κατά καιρούς έχει κρεμαστεί από γκρεμούς, έχει γαντζωθεί από αεροπλάνα που απογειώνονται, έχει πέσει από τα 25.000 πόδια, έχει αναρριχηθεί σε τζαμαρίες, έχει πετάξει με μοτοσικλέτα στο κενό και τόσα άλλα... απλά και καθημερινά πράγματα που αρκετές φορές του κοστίζουν και μερικούς τραυματισμούς.

Όπως έχει δηλώσει στο Empire, την πιο επικίνδυνη σκηνή της καριέρας του την έχει κάνει στο επερχόμενο Mission Impossible 7 όταν πήδηξε στο κενό από μια ράμπα με τη μοτοσικλέτα του.

«Αν ο άνεμος φυσούσε πιο δυνατά, θα με έριχνε από τη ράμπα. Δεύτερον, το ελικόπτερο πετούσε χαμηλά κι αυτό ήταν πρόβλημα. Έπρεπε κανείς να υπολογίσει πόσο ψηλό θα είναι το τελικό άλμα και να μη χτυπήσει στο ελικόπτερο. Τρίτον, μια στραβή απογείωση και δεν ξέραμε πώς θα μπλεκόταν το σώμα μου με τη μηχανή. Και τέλος, είχα 6 δευτερόλεπτα - να επιτρέψω στις κάμερες να πιάσουν το άλμα και την πτώση και μετά να ανοίξω το αλεξίπτωτο. Αν δεν μετρούσα κάτι καλά το αλεξίπτωτο μπορεί να μπλεκόταν με τη μηχανή και τότε... κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήγαμε».

Μετά από πολλές αναβολές το Mission: Impossible 7 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ η όγδοη ταινία του franchise θα ακολουθήσει στις 7 Ιουλίου 2023.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Weeknd ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης της Χρονιάς 2021» από την Apple Music

La Casa de Papel: Έφτασε το τέλος! Ανέβηκε στο Netflix το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτός είναι ο «ασθενής μηδέν» στην Ελλάδα – «Είμαι σε ένα δωμάτιο μόνος μου»