GOSSIP

«Λύγισε» η Αντέλ: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών στο Λας Βέγκας

«Λύγισε» η Αντέλ: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών στο Λας Βέγκας
H φορτισμένη «συγγνώμη» της Αντέλ

Η Αντέλ σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media ανέφερε ότι λυπάται και τόνισε ότι το σόου της δεν είναι έτοιμο, καθώς το συνεργείο της νοσεί έχει κορονοϊό.

H Αντέλ ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει όλες τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο «Caesars Palace», μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας.

Οι παραστάσεις θα επαναπρογραμματιστούν

Στο βίντεό της, με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο».

Επίσης, ανέφερε ότι ντρέπεται και διευκρίνισε ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται λόγω «καθυστερήσεων και της Covid-19» θα επαναπρογραμματιστούν.


«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από Covid-19 και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω την παράσταση. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε», είπε κλαίγοντας η τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το πρόγραμμα συναυλιών «Las Vegas Weekends with Adele» ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίδα» - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για την Εύβοια - Μισό μέτρο χιόνι μέχρι τη θάλασσα!

Καβάλα: Βασανιστικά ερωτήματα για τον πνιγμό - μυστήριο της 38χρονης μητέρας

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Χιονίζει στην Πεντέλη - Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός