ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Τζούλια Ρόμπερτς θέλει να παίξει σε ταινία με υπερήρωες

Τζούλια Ρόμπερτς
Αντί για κάπα, προτείνει να φοράει κάτι άλλο που θα την κάνει να νιώθει σαν στο σπίτι της
AP

Η Τζούλια Ρόμπερτς λέει ότι θα ήταν υπέροχο να παίξει τον ρόλο μιας super hero της Marvel ή της DC.

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζούλια Ρόμπερτς, είναι μια από τις πιο αγαπητές και ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ με κασέ που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία.

Κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της έχει υποδυθεί δημοφιλείς αλλά και απαιτητικούς ρόλους και έχει γράψει ιστορία με ταινίες όπως τα Pretty Woman, Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ ή Έριν Μπρέκοβιτς για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Ωστόσο, η Ρόμπερτς έχει έναν ρόλο-απωθημένο. Έναν ρόλο που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ! Και αυτός δεν άλλος από τον ρόλο μιας super hero! Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε η ίδια στο Variety, με αφορμή τη νέα ταινία Ticket to Paradise στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του καλού της φίλου, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στην ερώτηση λοιπόν πώς θα της φαινόταν η ιδέα να μπει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ή της DC, η ηθοποιός χαμογελώντας απάντησε πως: «Δεν θα ήταν υπέροχο;».

Επίσης πρόσθεσε αστειευόμενη ότι αντί να φοράει κάπα, θα φόραγε «ποδιά υπερήρωα» για να μπορεί να νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι της. Μάλλον η Ρόμπερτς θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από μια ποδιά για να κατατροπώσει τους κακούς…

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπενθύμισε σε όλους την εμπειρία του με τον κόσμο των υπερηρώων, ακόμα κι αν αυτή ήταν μέρος της αναμφισβήτητα χειρότερης ταινίας Batman που κυκλοφόρησε ποτέ στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Μπάτμαν στο Batman & Robin το 1997, μια ταινία που ούτε ο ίδιος ο Κλούνεϊ δεν θέλει να θυμάται...


Διαβάστε επίσης

Έρχεται η Γιορτή του Σινεμά: Δείτε όλες τις ταινίες με 2 ευρώ

Ο Χάρισον Φορντ μπαίνει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel

Ο Σταλόνε δίνει πόνο στο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Tulsa King»