ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Έμμα Στόουν χορεύει δίχως αύριο στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν
Γιώργος Λάνθιμος και Έμμα Στόουν
AP

Η Έμμα Στόουν θα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «And» του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε την Έμμα Στόουν να χορεύει ξέφρενα στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «And».

Η επερχόμενη ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της στη Νέα Ορλεάνη και σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με την Έμμα Στόουν.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Λάνθιμος συνυπογράφει επίσης το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στις ταινίες: Κυνόδοντας, Ο Φόνος του Ιερού Ελαφιού, Αστακός και Άλπεις.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι: Γουίλεμ Νταφόε, Τζέσι Πλέμονς και Μάργκαρετ Κουόλι. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες του σεναρίου φυλάσσονται ως επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο η Searchlight μας ενημερώνει ότι πρόκειται για κωμωδία.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να είναι το αποκορύφωμα για εμάς στη Searchlight και αυτό είναι ακόμα ένα πραγματικά πρωτότυπο πρότζεκτ που ξεχωρίζει τη δουλειά του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του στούντιο.

Η «μούσα» του Λάνθιμου, Έμμα Στόουν, έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στις ταινίες του: Η Ευνοούμενη, το μικρού μήκους φιλμ Βληχή και το επερχόμενο δράμα Poor Things που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.


Διαβάστε επίσης

To «Wednesday» του Netflix είναι το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας

Γενέθλια για τους Simpsons: Οι «προφητείες» του θρυλικού καρτούν

Πήρε φόρα ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Θα παίξει και σε δεύτερη σειρά στην TV

Χένρι Καβίλ: Θα επιστρέψει άραγε στο «The Witcher» του Netflix;