ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα από τους «Παγιδευμένους» πρωταγωνιστεί σε βιντεοκλίπ

Άννα παγιδευμένοι
Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στη σειρά «Παγιδευμένοι»
ΑΝΤ1

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ των «Παγιδευμένων» πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Της Άνοιξης κολώνια» της καλής της φίλης, Πολυξένης Καράκογλου.

H Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το ρόλο της «Άννας» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Παγιδεύμενοι» του ΑΝΤ1, πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Της Άνοιξης Κολώνια» της Πολυξένης Καράκογλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη φιλία της με την ερμηνεύτρια.

Η Πολυξένη Καράκογλου όταν είχε πλέον καταλήξει με την στιχουργό Αθηνά Σπανού στα τραγούδια του προσωπικού της άλμπουμ «Σημεία Στίξης», ζήτησε από την καλύτερη της φίλη να επιλέξει το αγαπημένο της για να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του.

Η Πολυξένη και η Μάρθα γνωρίζονται από το Μουσικό Γυμνάσιο του Πειραιά όταν και οι δυο τους ονειρεύονταν αυτό που τώρα κάνουν ως επάγγελμα.

«Ήμουν 100% σίγουρη πως θα διάλεγε το "Της Άνοιξης Κολώνια". Αυτό το ρομαντικό, γεμάτο μέλι και μυρωδιές, τραγούδι φώναζε Μάρθα. Απλώς επιβεβαιώθηκα», εξηγεί η Πολυξένη Καράκογλου.

Το τραγούδι «Της Άνοιξης Κολώνια» είναι ένα τραγούδι για τον έρωτα στην πορεία του χρόνου, για το ταξίδι του μυαλού, για τους ανθρώπους που αλλάζουν και ξανασυστήνονται.

Το video clip του τραγουδιού σκηνοθετήθηκε από τον Άκη Βαλεργάκη, ο οποίος ανέλαβε και τη διεύθυνση φωτογραφίας με την πολύτιμη συμβολή της Σοφίας Καρακάση στη σκηνογραφία. Έπαιξε η ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ και συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά οι Αφροδίτη Βραχοπούλου, Δήμητρα Θωμλούδη, Βάσια Κατσιγιάννη, Κωνσταντίνος Λάγκος, Κωνσταντίνος Μαλακατές, Άρης Μπαταγιάννης, Χριστίνα Μπλανάρου, Μάριος Ιβάν Παπούλιας και Μάνος Ψάρρης.

Τους στίχους υπογράφει η Αθηνά Σπανού και την ενορχήστρωση οι Αλέξανδρος Κούρος και Μάριος Ιβάν Παπούλιας. Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Βεντουρής (κοντραμπάσο), Κώστας Κεφαλάς (τρομπέτα- φλικόρνο), Αλέξανδρος Κούρος (πιάνο-programming), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί, μαντολίνο, μεταλλόφωνο) και Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν). Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Praxis από τον Κώστα Παρίσση.

Διαβάστε επίσης

Κίμων Κουρής στο Newsbomb.gr: «Αν με δεις σε μπαρ δεν θα με εμπιστευτείς»

Ο «Παγιδευμένος» Σόλων Τσούνης μας ξεναγεί στο «καταφύγιο» του

Βασίλης Τριανταφύλλου: Ο Άγγελος από τους «Παγιδευμένους» στο Newsbomb