ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ράσελ Κρόου: Η ανατριχιαστική παραφυσική εμπειρία του στα γυρίσματα της νέας ταινίας τρόμου

O Ράσελ Κρόου γίνεται «Τζέιμς Μποντ των εξορκιστών»
O Ράσελ Κρόου γίνεται «Τζέιμς Μποντ των εξορκιστών»

Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται έναν Ιταλό καθολικό ιερέα και εξορκιστή του Βατικανού, στη νέα ταινία τρόμου «The Pope’s Exorcist».

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει αλλόκοτα, ανεξήγητα και τρομακτικά περιστατικά να συμβαίνουν στα σετ των γυρισμάτων ταινιών τρόμου.

Ένα από τα πιο πρόσφατα συνέβη στα γυρίσματα του The Conjuring, όπου η Βέρα Φαρμίγκα είδε την οθόνη του υπολογιστή της να παίρνει φωτιά. Για να μην αναφέρουμε δε, τα ανατριχιαστικά περιστατικά στα γυρίσματα του Εξορκιστή.

Τώρα, είναι η σειρά του Ράσελ Κρόου να μοιραστεί δημόσια τη δική του περίεργη εμπειρία στα γυρίσματα της πρώτης του ταινίας τρόμου με τίτλο The Popes Exorcist.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται τον Ιταλό καθολικό ιερέα και εξορκιστή, Gabriele Amorth. Σε αυτή τη… διασταύρωση του Εξορκιστή και του Κώδικα Ντα Βίντσι, ο Amorth – γνωστός και ως ο «Τζέιμς Μποντ των εξορκιστών» – ερευνά την τρομακτική κατοχή ενός νεαρού αγοριού από αρχαίο δαίμονα και εντέλει καταλήγει να αποκαλύπτει μια συνωμοσία που το Βατικανό προσπάθησε να κρατήσει κρυφή για αιώνες.

Σε συνέντευξή του στο UNILAD, ο Κρόου αποκάλυψε ότι βρήκε κάτι εξαιρετικά περίεργο έξω από το σπίτι του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Πιστεύω ότι όλοι θέλαμε να διατηρήσουμε τη λογική μας σε όλη τη διάρκεια του γυρίσματος», λέει και συνεχίζει. «Σίγουρα συνέβησαν λίγα παράξενα και τυχαία πράγματα, αλλά πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία».

Ο Ράσελ Κρόου θυμάται:«Έφτασα σπίτι μια φορά και υπήρχε ένα νεκρό πουλί στο κέντρο της πόρτας του σπιτιού που έμενα και τα πουλιά είναι αρκετά συμβολικά μέσα στην ταινία».

Ο 59χρονος ηθοποιός καταλήγει γελώντας: «Αλλά το σκέφτηκα με διαφορετικό τρόπο στο μυαλό μου - ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο πλάσμα στο δάσος γύρω από το μέρος όπου ζούσα που είχε συνειδητοποιήσει ότι είχα φύγει για λίγες μέρες. και μου άφηνε ένα δώρο καλωσορίσματος στο σπίτι...».

Ο σταρ του «Μονομάχου» λέει ότι είναι πολύ «προληπτικός» και δεν του αρέσουν οι ταινίες τρόμου. «Δεν είμαι καθόλου φαν του τρόμου», εξομολογείται. «Δεν μου αρέσουν οι ταινίες τρόμου. Μου αρέσουν ταινίες όπως το The Princess Bride και τέτοια πράγματα. Επομένως, δεν είμαι φαν του τρόμου».

«Αυτό όμως που με τράβηξε σε αυτή την ταινία είναι η ιστορία της ζωής αυτού του ανθρώπου», παραδέχεται ο Κρόου στο UNILAD. «Είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή και ήλπιζα αν μπορούσαμε να βγάλουμε έστω ένα μέρος της στην οθόνη, θα ήταν ένα καλό κομμάτι ψυχαγωγίας για τον κόσμο».

H ταινία θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης

«The Pope’s Exorcist»: Ο Ράσελ Κρόου σε ρόλο εξορκιστή

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του «Μονομάχου»

Ράσελ Κρόου: Θα τον δούμε στο σίκουελ του «Μονομάχου»;