ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Έλεν Μίρεν στο κρεβάτι με τον Χάρισον Φορντ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη»

Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ συμπρωταγωνιστούν στο «1923»
Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ συμπρωταγωνιστούν στο «1923»
AP

Η Έλεν Μίρεν συμπρωταγωνιστεί με τον Χάρισον Φορντ στη σειρά «1923».

Η Έλεν Μίρεν έπρεπε να «προσποιηθεί την κουλ» σε ορισμένες, συγκεκριμένες σκηνές με τον πολύ γοητευτικό ηθοποιό, Χάρισον Φορντ και συμπρωταγωνιστή της στη σειρά «1923».

Η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ, Μίρεν, είπε ότι ήταν «πολύ ενθουσιασμένη» που έπεσε στο κρεβάτι με τον 80χρονο Φορντ, ο οποίος υποδύεται τον κτηνοτρόφο σύζυγό της στην prequel σειρά του Yellowstone.

«Έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μαζί του, ξέρετε. Είμαι ντυμένη μέχρι εδώ», είπε η Βρετανίδα dame, δείχνοντας το λαιμό της και συνέχισε: «Αλλά είμαι ξαπλωμένη εκεί και σκέφτομαι: "Είμαι στο κρεβάτι με τον Χάρισον Φορντ". Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη, δεν περιγράφεται! Έπρεπε να προσποιηθώ ότι είμαι κουλ».

Η Μίρεν, η οποία έχει βρεθεί ξανά στο πλευρό του Φορντ στο δράμα του Πίτερ Γουίρ το 1986, The Mosquito Coast, επαίνεσε τον συμπρωταγωνιστή της ως «απίστευτα γενναιόδωρο και απίστευτα επαγγελματία». «Είναι καταπληκτικός. Είναι πραγματικά. Έχει αυτή την εσωτερική ποιότητα» είπε.

«Έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου μπορεί να είναι εύκολος με άλλους ηθοποιούς. Είναι απίστευτα γενναιόδωρος και απίστευτα επαγγελματίας. Καθόλου κακομαθημένος σταρ του κινηματογράφου. Τον αγαπώ πραγματικά», ανέφερε και πρόσθεσε αστειευόμενη, «Αν δεν ήμουν παντρεμένη…» (Η σταρ είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ από το 1997).

Η συμπάθεια και η εκτίμηση είναι αμοιβαία, καθώς και ο Χάρισον Φορντ έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Έλεν Μίρεν. Συγκεκριμένα, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ είπε ότι η συμμετοχή της ηθοποιού τον έκανε να υπογράψει χωρίς καν να δει το σενάριο. Μάλιστα, όταν ο Κόλμπερτ τού έδειξε μια φωτογραφία τους από την ταινία, «The Mosquito Coast» και οι δύο συμφώνησαν ότι η Μίρεν είναι «ακόμα σέξι».

Το πρίκουελ του «Yellowstone» και συνέχεια του «1883», εισάγει μια άλλη γενιά της οικογένειας Ντάτον, με επικεφαλής τον πατριάρχη Τζέικομπ (Φορντ) και την Κάρα (Μίρεν) οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις στις αρχές του 20ου αιώνα. Σημειώνεται ότι η Paramount+ ανανέωσε το γουέστερν και για δεύτερη σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αλ Πατσίνο: «Έδωσα στον Χάρισον Φορντ μια καριέρα και δεν με ευχαρίστησε ποτέ»

Disney: Ο Ιντιάνα Τζόουνς βγαίνει επίσημα στη σύνταξη - Η νέα ταινία θα είναι η τελευταία

Απολαυστικός Ιντιάνα Τζόουνς λίγο πριν βγει στη... σύνταξη: Το νέο τρέιλερ τα σπάει