ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω τριήμερου εθνικού πένθους

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω τριήμερου εθνικού πένθους
Newsbomb archive.

Η συναυλία «Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου» αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Σε αναβολή της συναυλίας με τίτλο «Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου» προχωρά το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λόγω κήρυξης τριημέρου εθνικού πένθους μετά το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Ιουνίου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης 21:00). Η συναυλία του Σαββάτου 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (ώρα έναρξης: 21.00).

Η αποψινή παράσταση “Jungle Book reimagined” του Άκραμ Καν, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ, κατά την έναρξή της, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του ναυαγίου και πένθος στις φανέλες

Κανονικά θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός των πλέι–οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, απόψε (15/06, 21:15), στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στην οποία αοφασαφηνίζεται ότι οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν στο τριήμερο εθνικό πένθος, που κηρύχθηκε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Όπως ανακοινώθηκε, στα πλαίσια του εθνικού πένθους, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του ναυαγίου της Πύλου στον τέταρτο τελικό, ενώ οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με πένθος στις εμφανίσεις τους.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου θα τηρηθεί πριν την έναρξη του αποψινού (15/6, 21:15) 4ου Τελικού των Playoffs της Basket League Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με απόφαση του ΕΣΑΚΕ και συμφώνως με την διευκρινιστική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στην συνάντηση με πένθος στις εμφανίσεις τους, ενώ δεν θα ακούγεται μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών και των τάιμ άουτ».

Σχετικές ειδήσεις