ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Rockwave Festival: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους οι Asking Alexandria

Rockwave Festival: Ακύρωσαν την εμφάνισή τους οι Asking Alexandria

Ακυρώνονται όλες οι εμφανίσεις της ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος.

Ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival οι Asking Alexandria, αφήνοντας πίσω του Έλληνες φανς δυσαρεστημένους. Ωστόσο, ήταν για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς ο ντράμερ του συγκροτήματος έσπασε το πόδι του.

Λόγω της δυσάρεστης αυτής εξέλιξης, ακυρώνονται όλες οι εμφανίσεις της ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Οι Asking Alexandria ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστούν στο Terra Vibe στις 7 Ιουλίου.

Η ανάρτησή τους:

«Αφού επισκεφτήκαμε άλλον έναν ειδικό εδώ στην Εσθονία, ο James ενημερώθηκε ότι πρέπει ξεκουράζει το σπασμένο του πόδι. Το να παίζει ντραμς δεν είναι μια καλή επιλογή για αυτόν αυτή τη στιγμή. Έτσι δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία. Το κύριο μέλημά μας τώρα είναι να σηκώσουμε τον James ξανά στα πόδια του και να παίξει ξανά ντραμς χωρίς να προκαλέσουμε μακροπρόθεσμη ζημιά στη διαδικασία.

Και πάλι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ανακοίνωση τέτοιων ειδήσεων δεν είναι ποτέ εύκολη, επομένως σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς».

Σημειώνεται πως αυτή θα ήταν η πρώτη εμφάνιση των Asking Alexandria στη χώρα μας.