ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρόμπι Γουίλιαμς: Σάλος με τον χαρακτηρισμό «κλέφτες» για τους Έλληνες - Τα «γύρισε» στο Instagram

Ρόμπι Γουίλιαμς: Σάλος με τον χαρακτηρισμό «κλέφτες» για τους Έλληνες - Τα «γύρισε» στο Instagram
Instagram

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Terra Vibe στη Μαλακάσα για τη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος έκανε… κακό χιούμορ χαρακτηρίζοντας ως «κλέφτες» τους Έλληνες. Με νέα ανάρτηση στο Instagram ο Βρετανός σταρ ευχαρίστησε το κοινό και την Ελλάδα.

Ο… κακός χαμός έγινε το βράδυ του Σαββάτου (1/7) στη Μαλακάσα. Ο Ρόμπι Γουίλιαμς επέστρεψε στο Terra Vibe μετά από οκτώ χρόνια και χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκε εκεί για τη μεγάλη συναυλία του. Ο σούπερ σταρ της ποπ μουσικής στο πλαίσιο των 25 χρόνων παρουσίας του στη μουσική σκηνή έκανε συναυλία και στην Ελλάδα, η οποία κράτησε για περισσότερο από μιάμιση ώρα και είχε… τα πάντα.

Η παρουσία του Ρόμπι Γουίλιαμς, πάντως, σημαδεύτηκε και από την… αποτυχημένη προσπάθειά του να κάνει χιούμορ. Ο Βρετανός σταρ όταν κάποιοι από τους φαν προσπαθούσαν να τον ακουμπήσουν, επιχείρησε να αστειευτεί χαρακτηρίζοντας ως «κλέφτες» τους Έλληνες, γεγονός που προξένησε αλγεινή εντύπωση.

«Θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, στη συνέχεια με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε την Ελλάδα και το κοινό της, αναφέροντας την αγάπη του για τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Στη διάρκεια της συναυλίας, ο Ρόμπι Γουίλιαμς μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά, αναφέροντας πως οι άνθρωποι που τον έσωσαν ήταν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους. Επιπλέον, μίλησε και για τον long Covid που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα πρόσφατα να διακόψει τη συναυλία του στην Ολλανδία για τον συγκεκριμένο λόγο.

Η ανάρτηση του Ρόμπι Γουίλιαμς