ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μονομάχος 2: Ο Πολ Μέσκαλ δεν έχει μιλήσει με τον Ράσελ Κρόου και ξέρουμε τον λόγο

Ο Ράσελ Κρόου στον Μονομάχο του 2000
Ο Ράσελ Κρόου στον Μονομάχο του 2000
Αρχείο Newsbomb.gr

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2024.

Ο Πολ Μέσκαλ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη επερχόμενη συνέχεια του Gladiator (Μονομάχος). Ο Μέσκαλ θα αναλάβει το ρόλο του Lucius, ο οποίος είναι ανιψιός του Maximus που έπαιξε ο Ράσελ Κρόου.

Μιλώντας στο βρετανικό Esquire, ο Μέσκαλ αποκάλυψε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον Κρόου σχετικά με το ρόλο που θα υποδυθεί. Όπως εξήγησε, ο χαρακτήρας του είναι τόσο «εντελώς ξεχωριστός» από τον Κρόου που δεν θα υπήρχαν πολλά να συζητήσουν οι δυο τους.

«Δεν ξέρω τι θα συζητούσαμε», είπε ο Μεσκάλ. «Λοιπόν, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιστορίες του από τα γυρίσματα, αλλά ο χαρακτήρας είναι εντελώς ξεχωριστός» πρόσθεσε.

Πολ Μέσκαλ
Πολ ΜέσκαλAP

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει το Gladiator 2 σε σενάριο που έγραψε ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Το σίκουελ πρόκειται να λάβει χώρα χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Μέσκαλ θα υποδυθεί τον Lucius, τον γιο της Lucilla του Nielsen στην πρώτη ταινία. Θα πρωταγωνιστήσει επίσης ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον, καθώς και ο Πέδρο Πασκάλ.

Θυμίζουμε ότι ο Maximus, χάνει τη ζωή του στο φινάλε της πρώτης ταινίας, ωστόσο πολλοί φαν είχαν την ελπίδα ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ, θα έβρισκε έναν τρόπο να συμπεριλάβει τον Κρόου στο sequel. Δυστυχώς, δεν υπάρχει χώρος για μια αναδρομή ή έναν πνευματικό οδηγό, για αυτό ξεχάστε όποια ενδεχόμενη επιστροφή του Ράσελ Κρόου.


Διαβάστε επίσης

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να παρατήσει την υποκριτική: «Δεν θα με ακούσετε ποτέ ξανά»

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτηκε να φύγει από τον «Μονομάχο»: «Ήταν απόλυτο σκουπίδι»

Ο Πολ Μέσκαλ «λιώνει» στη γυμναστική για να γίνει ο νέος «Μονομάχος»

Μονομάχος 2: Έκρηξη στα γυρίσματα - Στο νοσοκομείο 6 άτομα