ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βενετία - Η Πρισίλα για την σχέση της με τον Έλβις Πρίσλεϊ: «Σεβάστηκε ότι ήμουν 14 ετών»

O Jacob Elordi και η Cailee Spaeny ως Έλβις και Πρισίλα
O Jacob Elordi και η Cailee Spaeny ως Έλβις και Πρισίλα
Α24

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Έλβις Πρίσλεϊ

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ μπορεί να μην συμμετείχε στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου για την ταινία «Priscilla» της Σοφία Κόπολα, η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, ωστόσο, αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από τη σχέση της με τον «βασιλιά» του rock ‘n’roll, Έλβις Πρίσλεϊ.

«Είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσεις μια ταινία για σένα, για τη ζωή σου και για τον έρωτά σου», ξεκίνησε να λέει συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια. «Αλλά η Σοφία έκανε καταπληκτική δουλειά. Έκανε την μελέτη της. Μιλήσαμε αρκετές φορές και πραγματικά έβαλα τα πάντα για εκείνη, όπου μπορούσα».

Το "Priscilla", με πρωταγωνίστρια την Cailee Spaeny στον ομώνυμο ρόλο και τον Jacob Elordi στο ρόλο του Έλβις, δείχνει τη σχέση της Πρισίλα με τον «Βασιλιά» από την πρώτη τους συνάντηση στη Γερμανία, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Έλβις δεν εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το νεαρό της ηλικίας της.

«Ήταν πολύ δύσκολο για τους γονείς μου να καταλάβουν ότι ο Έλβις θα ενδιαφερόταν τόσο για μένα και γιατί», είπε. «Και πραγματικά σκέφτομαι, διότι ήμουν περισσότερο ακροατής σε αυτή τη σχέση. Ο Έλβις θα μου κατέθετε την καρδιά του με κάθε τρόπο στη Γερμανία: τους φόβους του, τις ελπίδες του, την απώλεια της μητέρας του — την οποία ποτέ μα ποτέ δεν ξεπέρασε. Και ήμουν ο άνθρωπος που πραγματικά, πραγματικά κάθισα εκεί για να τον ακούσω και να τον παρηγορήσω. Αυτή ήταν στην πραγματικότητα η σχέση μας. Παρόλο που ήμουν 14, ήμουν λίγο μεγαλύτερη στη ζωή - όχι σε αριθμούς. Αυτή ήταν η έλξη μας. Οι άνθρωποι σκέφτονται, "Ω, ήταν σεξ". Όχι, δεν ήταν. Δεν έκανα ποτέ σεξ μαζί του. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ μαλακός, πολύ τρυφερός, αλλά σεβόταν επίσης το γεγονός ότι ήμουν μόλις 14 ετών. Ήταν περισσότερο εγκεφαλική η σχέση μας».

Η Πρισίλα συνέχισε προσθέτοντας: «Δεν ήξερα γιατί με εμπιστεύτηκε τόσο πολύ, αλλά το έκανε. Δεν είπα ποτέ, μα ποτέ σε κανέναν ότι τον έβλεπα, και αυτό ήταν ένα άλλο πράγμα που του άρεσε. Ήταν το γεγονός ότι δεν τον πρόδωσα ποτέ με κανέναν τρόπο. Δεν είπα ποτέ σε κανέναν στο σχολείο ότι τον έβλεπα. Έτσι, χτίσαμε μια σχέση που συνεχίστηκε μέχρι που εγώ έφυγα. Και δεν ήταν επειδή δεν τον αγαπούσα - ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο τρόπος ζωής τόσο δύσκολος για μένα, και νομίζω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να το καταλάβει αυτό. Αλλά δεν έπληξε τη σχέση μας, παραμείναμε ακόμα πολύ δεμένοι. Και φυσικά, είχαμε την κόρη μας και φρόντιζα να την βλέπει συνέχεια. Ήταν σαν να μην αφήσαμε ποτέ ο ένας τον άλλον».

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο Elvis and Me της Πρισίλα και λέει την ιστορία από την πλευρά της. Το «Priscilla» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Οκτωβρίου από την A24.

Διαβάστε επίσης

Πρισίλα Πρίσλεϊ: Θέλει να ταφεί δίπλα στον Έλβις - H απόφαση της οικογένειας

Μινκ παλτό του Έλβις Πρίσλεϊ πωλήθηκε 163.000 δολάρια σε δημοπρασία

Φεστιβάλ Βενετίας: Πρεμιέρα για το «Poor Things» του Λάνθιμου - Όλες οι ταινίες