ΚΟΣΜΟΣ

Mπέλα Χαντίντ: Έγινε φαλακρό ρομπότ σε ένα σύμπαν τεχνητής νοημοσύνης - Η φουτουριστική φωτογράφιση

Η Μπέλα Χαντίντ...έγινε ρομπότ για τις ανάγκες της μόδας
Η Μπέλα Χαντίντ...έγινε ρομπότ για τις ανάγκες της μόδας
AP

Η Mπέλα Χαντίντ μεταμορφώθηκε σε...φαλακρό ρομπότ για τις ανάγκες της φθινοπωρινής καμπάνιας του Marc Jacobs με τίτλο Heaven 

Η Μπέλα Χαντίντ έγινε ανθρωποειδές ρομπότ για τη νέα καμπάνια του Marc Jacobs «Heaven» για το φθινόπωρο του 2023. Η 26χρονη καλλονή εμφανίστηκε σε μια σειρά από φωτογραφίες εμπνευσμένες από την επιστημονική φαντασία, φορώντας τίποτα άλλο πέρα από εσώρουχα που θύμιζαν πανοπλία.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει το μοντέλο να κάθεται εντελώς γυμνή, με μια ασημένια μανσέτα στο αυτί και ένα ασημένιο πλοκάμι εξωγήινου να ξεφυτρώνει από τη σπονδυλική της στήλη. Η Μπέλα η οποία πρόσφατα έδωσε στους θαυμαστές μια ενημέρωση για τη μάχη της με τη νόσο του Lyme - πόζαρε επίσης με μπότες γνωστής μάρκας, μίνι τζιν φούστα και ροζ τοπ.

Άλλα στιγμιότυπα της φουτουριστικής καμπάνιας την έδειχναν να ποζάρει δίπλα σε ένα δίδυμο στον κυβερνοχώρο και να φιλά ένα ρομπότ. Οι ιδιόρρυθμες φωτογραφίες συνεχίζονται με την Μπέλα με μια διάφανη πλαστική μάσκα, καθώς φοράει ένα σκούρο τζιν με φερμουάρ και ασορτί τζιν.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Carlijn Jacobs και η καμπάνια παρουσιάζει το νέο «Kiki Group» - που περιγράφεται από την εταιρεία ως «μια ποικιλία από έτοιμα ρούχα και αξεσουάρ με τους σχεδιαστικούς κωδικούς του Kiki». Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια επανέκδοση της αγαπημένης Y2K Cuffz Handbag, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004.

Η φωτογράφιση έγινε αφότου η Χαντίντ μίλησε για τις μακροχρόνιες μάχες της υγείας της με τη νόσο του Lyme και ανακοίνωσε ότι είναι «επιτέλους υγιής». Στην ενημέρωση της υγείας της νωρίτερα αυτόν τον μήνα, μίλησε για την υγεία της μετά από πάνω από μια δεκαετία αγώνων και θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων «100+ ημερών Lyme, χρόνιας νόσου, θεραπείας [συν-λοίμωξης] [και] σχεδόν 15 ετών αόρατου πόνου».

Συνέχισε μιλώντας για το πώς ο νεότερος εαυτός της που υπέφερε όλα αυτά τα χρόνια «θα ήταν τόσο περήφανος που με μεγάλωσε που δεν εγκατέλειψα τον εαυτό μου». Μοιράστηκε επίσης την ευγνωμοσύνη της για τη μητέρα της που ήταν εκεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που έμεινε δίπλα μου, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, προστάτευε, στήριξε, αλλά κυρίως, που με πίστεψε σε όλο αυτό», έγραψε.