ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πυξ Λαξ: Για δύο συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Πυξ Λαξ
Οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν στο Θέατρο Λυκαβηττού
Chronis Perrakis

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, οι Πυξ Λαξ ανακοινώνουν ακόμα μια συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η επαναλειτουργία του θρυλικού πλέον θεάτρου του Λυκαβηττού με ιστορία από το 1965 σηματοδοτεί και την επιστροφή των Πυξ Λαξ για δύο βραδιές, 16 και 21 Σεπτεμβρίου, στην πιο μελωδική κορυφή της πόλης.

Η πορεία των Πυξ Λαξ συνδέεται άρρηκτα με τον ίδιο το λόφο του Λυκαβηττού και έχει συνδυαστεί με θρυλικές συναυλίες τους. Η μπάντα ξεκίνησε να δίνει εκεί συναυλίες το 1996 και κατέγραψε πολλαπλές sold out εμφανίσεις στο Λυκαβηττό. Με αποκορύφωμα τα πέντε συνεχή sold out το 2000!

Τώρα, οι ΠΥΞ ΛΑΞ μας καλούν να ανέβουμε και πάλι στο λόφο. Να θυμηθούμε τις μαγικές στιγμές που ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε, να τραγουδήσουμε μαζί για τους εκπληρωμένους και ανεκπλήρωτους έρωτές μας και για τις παλιές αγάπες που πήγαν στον παράδεισο. Να θυμηθούμε τι είναι αυτό που μας ενώνει, να ξανανιώσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε!

Πρόγραμμα

Οι Πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00
Οι Πυξ Λαξ θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00
Το ΤΑΜΕΙΟ της συναυλίας θα ανοίξει στις 18:30

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Ταμείο: 18 ευρώ

Εισιτήρια για τη συναυλία της Πέμπτης 21/9 θα προπωλούνται και στο Ταμείο της συναυλίας το Σάββατο (στην τιμή των 15 ευρώ)

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com

Τηλεφωνικά: 11876

Φυσικά Σημεία Προπώλησης

Music Corner, Πανεπιστημίου 56 & Εμμανουήλ Μπενάκη

Σε όλα τα Viva Spots

Στον Λυκαβηττό χωρίς αυτοκίνητο

Ο Δήμος Αθηναίων, παράλληλα με τη συνολική ανάπλαση του λόφου του Λυκαβηττού, μας προσκαλεί να επισκεφτούμε ξανά το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον του Λόφου.

Με σεβασμό στην περιοχή και τους κατοίκους της, η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.

Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Διαβάστε επίσης

Φίλιππος Πλιάτσικας: Οι Πυξ Λαξ είμαστε ο Στόκας κι εγώ και όποτε θέλουμε θα παίζουμε

Μπάμπης Στόκας από το Α έως το Ω: Το «βλαχάκι» που ήθελε να γίνει οδηγός αγώνων