ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Rammstein: Άνοιξε η προπώληση - Οι τιμές των εισιτηρίων

Rammstein
Οι Rammstein επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια
Αρχείο Newsbomb.gr

Οι Rammstein θα παίξουν στο Athens Olympic Complex, τον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 30 Μαΐου - Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια

H στιγμή που περίμεναν εναγωνίως οι χιλιάδες φαν των Rammstein επιτέλους έφτασε. Η προπώληση για τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης συναυλίας ξεκίνησε σήμερα (9/11) στις 12.00, ωστόσο, οι φαν θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή, καθώς από την πρώτη στιγμή παρατηρείται αρκετός... συνωστισμός χρηστών που προσπαθούν να μπουν στο site της Τickemaster για να αγοράσουν το εισιτήριο τους.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 88 ευρώ και φτάνουν τα 165 ευρώ (Standing 88€, Feuerzone 132€, Seated 165€).

Aκολουθούν ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με όσα θα ισχύσουν για την γενική προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει τις κατηγορίες εισιτήριων που μπορούν να αγοράσουν οι fans του συγκροτήματος.

Rammstein εισιτήρια


Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι εξατομικευμένα δηλαδή θα πρέπει να γίνει καταχώρηση του πραγματικού ονόματος του κάθε fan για την αγορά τους.

Η εξατομίκευση έχει ως στόχο την πρόληψη της πώλησης εισιτηρίων σε υπερβολική τιμή από διάφορα ανεπίσημα site διάθεσης εισιτήριων (Viagogo κτλ).

Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήρια για άλλους θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία τους για να προβούν στην αγορά τους αλλιώς ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα κατά την είσοδο τους στο συναυλιακό χώρο σε περίπτωση που τα προσωπικά τους στοιχεία δεν ταιριάζουν.

Κάθε fan θα έχει τη δυνατότητα αγοράς έως και 6 εισιτηρίων για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο με τη συνοδεία κηδεμόνα ή εξουσιοδοτημένου ενηλίκου ενώ η αγορά εισιτηρίων τους θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Οι 15 έως 17 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με το τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Η αγορά των εισιτηρίων ΑΜΕΑ όπως και των συνοδών τους (1 ανά κάθε άτομο) θα γίνει αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 21 1198 1535.
(Ώρες Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο)

Διαβάστε επίσης

Rammstein: Aνακοινώθηκε ο χώρος της συναυλίας τους στην Ελλάδα

Είναι επίσημο - Οι Rammstein έρχονται στην Ελλάδα