ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο τρέιλερ για το «Poor Things» του Λάνθιμου - Ένα Όσκαρ για την Έμα Στόουν

Poor Things - Έμα Στόουν
Η Έμα Στόουν είναι η Μπέλα Μπάξτερ
Poor Things/Instagram

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2024

Η Searchlight Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το βραβευμένο με Χρυσό Λέοντα «Poor Things» του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

Το 64 δευτερολέπτων τρέιλερ εστιάζει στις ιδιαίτερες ερμηνείες των πρωταγωνιστών Έμα Στόουν - η οποία κοιτάζει κατάματα τα Όσκαρ, Μαρκ Ράφαλο και Γουίλεμ Νταφόε, ενώ παρουσιάζει επίσης τους τίτλους των διθυραμβικών κριτικών που έχει λάβει.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα. Άλισντερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992. Το σενάριο έχει διασκευάσει ο Τόνι Μακναμάρα ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Λάνθιμο και στην «Ευνοούμενη».

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα που επανέφερε στη ζωή ο ιδιοφυής και αντισυμβατικός επιστήμονας Δρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Νταφόε). «Πεινασμένη» για την κοσμικότητα που της λείπει η Μπέλα θα ακολουθήσει τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Ράφαλο), έναν επιδέξιο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Η επερχόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει χαρακτηριστεί ως «R-Rated» από το MPA καθώς περιλαμβάνει αρκετό σεξ και γυμνό, βία, ενοχλητικές σκηνές, εικόνες gore, όπως και απρεπή και σκληρή εκφορά λόγου.

Το Poor Things θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου, και στους ελληνικούς κινηματογράφους τον Ιανουάριο του 2024.

Διαβάστε επίσης

Η Έμα Στόουν μας συστήνει την ηρωίδα της στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος: Κατέκτησε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας με την ταινία «Poor Things»

Έμα Στόουν: Με βλέμμα που καθηλώνει στην αφίσα του «Poor Things»