ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μίνως Μάτσας «Από κοντά»: Ξεκίνησαν οι παραστάσεις στο Gazarte

Μίνως Μάτσας
O Mίνως Μάτσας με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου
Panoulis Photography

O Mίνως Μάτσας θα βρίσκεται στη σκηνή του Gazarte για τρεις ακόμα Δευτέρες του Δεκεμβρίου

Όταν μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και καλλιτεχνών συναντιέται συχνά με όρεξη και πάθος για το καλό τραγούδι, τότε μόνο μαγικό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα! Έτσι γίνεται σε κάθε ζωντανή εμφάνιση του Μίνου Μάτσα, έτσι έγινε και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στη πρεμιέρα των φετινών εμφανίσεων του στο Gazarte Main Stage.

Ο συνθέτης παρέα με τους έξι εξαιρετικούς συνεργάτες του μουσικούς και τους δυο πολύ ταλαντούχους ερμηνευτές που έχουν χιλιοτραγουδήσει τα τραγούδια του, ανέβηκαν στη σκηνή του Gazarte Main Stage και μετέδωσαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, όλα αυτά που κρύβουν τα τραγούδια του Μίνου Μάτσα, συναίσθημα, μελωδίες, συγκίνηση, ένταση και πολλές ιστορίες.

Τραγούδια δικά του από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ενορχηστρωμένα όλα από τον ίδιο, μουσικές με ιστορία, τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο, απόλαυσε το κοινό αλλά και οι φίλοι και συνεργάτες του συνθέτη που ήρθαν με πολύ μεγάλη αγάπη και σεβασμό να απολαύσουν τη μουσική διαδρομή και το έργο του.

Ανάμεσα τους οι: Μάκης και Ρούλα Μάτσα, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Ελένη Βαρδινογιάννη, Χριστίνα και Δανάη Κεφαλογιάννη, Αντώνης και Πέγκυ Βουράκη, Λάμπρος και Πεγκυ Σινανιώτη, Γιάννης Τσακίρης, Κωνσταντίνος Κακανιάς και πολλοί άλλοι

Η βραδιά αυτή θα επαναληφθεί και τις επόμενες τρεις Δευτέρες 4/12 , 11/12 & 18/12 στο Gazarte Main Stage με την ίδια ενέργεια και την ίδια συγκίνηση.

Τραγούδησαν ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Μυρτώ Βασιλείου και συμμετείχαν (αλφαβητικά) οι μουσικοί : Τάκης Βασιλείου: Κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος: Μπάσο, Νίκος Μέρμηγκας: Μπουζούκι, Jim Staridas: Τρομπόνι, Ντίνος Χατζηιορδάνου: Ακορντεόν, Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρα και ο συνθέτης στο πιάνο.

Πληροφορίες

ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ

Δευτέρα, από κοντά

GAZARTE LIVE STAGE

Δευτέρα 4. 12, 11.12 και 18.12

ώρα έναρξης 9.30 μ.μ

Τραγουδούν: Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μυρτώ Βασιλείου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

https://www.more.com/music/minos-matsas-1/