ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νίκολας Χολτ: Από υπηρέτης του Νίκολας Κέιτζ σε βιντεοκλίπ των Rolling Stones

Νίκολας Χολτ
O Nίκολας Χολτ στην πρεμιέρα της ταινίας του με τον Νίκολας Κέιτζ
Michael Loccisano/WireImage/Getty Images

O ηθοποιός Νίκολας Χολτ δεν μπορεί να το πιστέψει ακόμα ότι παίζει στο καινούριο βιντεοκλίπ των Rolling Stones.

Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν το δεύτερο μουσικό τους βίντεο από το νέο τους άλμπουμ «Hackney Diamonds». Αυτή τη φορά, το συγκρότημα μας παρουσίασε το κλιπ για το τραγούδι «Mess It Up». Είχε προηγηθεί το μουσικό βίντεο του single «Angry».

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο Άγγλος ηθοποιός Νίκολας Χολτ, ως άνδρας που εγκαταλείπει το σπίτι του για να φύγει από μια οικιακή διαμάχη και στη συνέχεια ξεκινά μια περιπέτεια. Στο σκηνοθετημένο βίντεο από τον βραβευμένο με Grammy σκηνοθέτη Calmatic, ο Χολτ βγαίνει από μια δύσκολη σχέση.

Κοινοποιώντας το μουσικό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Χολτ ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως κεντρικός χαρακτήρας στην κωμωδία με vampire «Renfield» παίζοντας τον πιστό υπηρέτη του Νίκολας Κέιτζ, αναφέρει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε ένα βίντεο των @therollingstones».

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, στο οποίο το θρυλικό συγκρότημα συνδυάζει το κλασικό, μπλουζ-ροκ στυλ με μια ντίσκο, μοντέρνα ποπ προσέγγιση. Το άλμπουμ των Σερ Μικ Τζάκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντς είναι το πρώτο με πρωτότυπα τραγούδια μετά από 18 χρόνια και επίσης το πρώτη μετά τον θάνατο του ντράμερ του συγκροτήματος Τσάρλι Γουυότς τον Αύγουστο του 2021.

Διαβάστε επίσης

Rolling Stones: Νέα περιοδεία για το 2024 ανακοίνωσαν οι «γερόλυκοι της ροκ»

«Hackney Diamonds»: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ των Rollings Stones

Rolling Stones: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι με τη Lady Gaga και τον Στίβι Γουόντερ

Rolling Stones: Νέο τραγούδι με άρωμα 70s