ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ράμι Γιουσέφ: Είδε το «Poor Things» με τους γονείς του και ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί

Ο Ράμι Γιουσέφ
Ο Ράμι Γιουσέφ είδε την ταινία μαζί με τους γονείς του νιώθοντας ήδη αρκετά άβολα, όπως εξηγεί
AP

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, έκανε το Χόλιγουντ να κοκκινήσει και έχει λάβει σήμανση «R-rated» (ακατάλληλη). Έτσι, και ο Ράμι Γιουσέφ που συμμετέχει στην ταινία, θέλησε να προειδοποιήσει τους γονείς του. 

Ο ηθοποιός του Poor Things, Ραμί Γιουσέφ, αποκάλυψε ότι προειδοποίησε τους γονείς του για τις ακατάλληλες σκηνές στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο ηθοποιός του Wish and Mr Robot πρωταγωνιστεί στο Poor Things ως Max McCandles, ένας φοιτητής ιατρικής που ερωτεύεται την Μπέλα της Έμα Στόουν.

Αποφεύγοντας να κάνουμε κάποιο spoiler, θα αναφέρουμε μόνο ότι υπάρχει τόσο πολύ σεξ, σε σημείο που το BBFC ζήτησε να μετριαστούν συγκεκριμένες σκηνές, ώστε η ταινία πάρει τελικά το «πράσινο φως» για τους θεατές ηλικίας 18 ετών.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Digital Spy, ο Γιουσέφ μίλησε για το πώς προσπάθησε να προειδοποιήσει κάπως τους δικούς του προτού πάνε να παρακολουθήσουν το φιλμ.

«Προετοίμασα στους γονείς μου λέγοντας "Θα υπάρχει πολλή βρωμιά, αλλά φοράω τα ρούχα μο" και τους άρεσε αυτό. Είπα, "θα είμαι ντυμένος σε όλη την ταινία, κανένας άλλος δεν θα είναι". Ήρθαν στην πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη, οπότε την βλέπαμε μαζί αλλά έβαλα έναν φίλο μου ανάμεσά μας. Δεν ήθελα να βρίσκομαι ακριβώς δίπλα τους», είπε και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο άβολα πρέπει να ένιωθε εκείνη τη στιγμή...

«Ο φίλος μου ο Ντέιβ ήταν ανάμεσα σε εμένα και τη μαμά μου μόνο και μόνο για να έχω ένα μικρό εμπόδιο ασφαλείας, για την ακεραιότητα μου, αλλά γελούσαν πολύ», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας λίγο πιο αναλυτικά τον χαρακτήρα του, ο Γιουσέφ είπε ότι ο Max είναι «ένα αουτσάιντερ». «Είναι προφανώς ο φτωχός μαθητής. Η δυναμική με όλους τους άλλους φοιτητές, είναι κάτι σαν αυτό το ανώτατο ίδρυμα όπου πολλοί άνθρωποι γεννιούνται σε αυτό και μετά μερικοί άνθρωποι μπαίνουν μέσα. Ένιωσα ότι ήταν αυτός».

Διαβάστε επίσης

Σινεμά: To «Poor Things» του Λάνθιμου στην κορυφή του ελληνικού box office

Poor Things: 10 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τη βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερη κωμωδία το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου- Βραβείο και για την Έμα Στόουν