ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ - Ο ρόλος της Κιμ Καρντάσιαν

Ελίζαμπεθ Τέιλορ -Κιμ Καρντάσιαν
Η Κιμ Καρντάσιαν υπήρξε φίλη της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
AP

Η Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ για λογαριασμό του BBC.

Η Κιμ Καρντάσιαν θα κάνει την παραγωγή και θα συμμετέχει σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ για το BBC. Το ντοκιμαντέρ, για την ώρα έχει τίτλο (εργασίας), «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar».

Η Καρντάσιαν είναι μια από τους διάσημους αστέρες, όπως η Τζόαν Κόλινς και ο Μάικλ Τζάκσον, που ήξερε προσωπικά την θρυλική ηθοποιό.

Η σειρά θα αποκαλύψει πώς μία από τις πιο γνωστές σταρ του Χόλιγουντ έδειξε το δρόμο για τη σύγχρονη σόουμπιζ. Επίσης θα βουτήξει βαθιά στην τέχνη και την τεχνική της Τέιλορ ως ηθοποιού –που γοήτευσε τους φαν του κινηματογράφου, αλλά άλλαξε και τη σχέση μεταξύ κοινού και σταρ– ενώ θα περιγράψει το πώς έγινε δισεκατομμυριούχα, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια.

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν μια μαχήτρια», είπε η Καρντάσιαν. «Είναι η απόδειξη ότι μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις και να δημιουργείς διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου – και άνοιξε το δρόμο για όλους εμάς που την ακολουθήσαμε σε αυτό το μονοπάτι».

Η σειρά «υπόσχεται μια νέα ερμηνεία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ – τόσο στην τεχνική και τη δύναμή της ως ηθοποιού όσο και στην ικανότητά της να επανεφεύρει τον εαυτό της», ανέφερε το BBC. Tη νέα σειρά ντοκιμαντέρ θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Χάουζ.

Θυμίζουμε ότι η η Καρντάσιαν πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην τελευταία σεζόν του American Horror Story ως Siobhan Corbyn και θα συμμετέχει σε ένα νέο δικαστικό δράμα του Hulu. Επίσης, πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός της κωμωδίας The 5th Wheel.

Διαβάστε επίσης

Κιμ Καρντάσιαν: Νέα καυτή φωτογράφιση με εσώρουχα - «Άφησε» τους φαν της να μπουν στα παρασκήνια

Κιμ Καρντάσιαν: Η selfie με το μήνυμα που συζητήθηκε - «Πολύ λαμπερή για να με νοιάζει...»

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει σε ταινία του Netflix