ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τέιλορ Σουίφτ λέει ότι το νέο της άλμπουμ ήταν το «σωσίβιο» της

Τέιλορ Σουίφτ
H συγγραφή στίχων τη βοηθάει να «βγει» από δύσκολες περιόδους της ζωής, εξηγεί η Τέιλορ Σουίφτ
AP

Η δημιουργία των τραγουδιών ήταν «σανίδα σωτηρίας για μένα», λέει η Τέιλορ Σουίφτ 

Η Τέιλορ Σουίφτ παραδέχτηκε ότι η δημιουργία του επερχόμενου νέου άλμπουμ της «The Tortured Poets Department» ήταν «πραγματικά μια σανίδα σωτηρίας για εκείνη».

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Μελβούρνη, η σταρ της ποπ θέλησε να εξομολογηθεί μια αλήθεια της. όπως αποκάλυψε στους στους θαυμαστές της, η διαδικασία δημιουργίας του νέου της άλμπουμ τής υπενθύμισε πόσο πολύ η συγγραφή στίχων τη βοηθάει να «βγει» από δύσκολες περιόδους της ζωής.

«Το “Tortured Poets” είναι ένα άλμπουμ που χρειαζόμουν να το κάνω, νομίζω περισσότερο από οποιοδήποτε από τα άλμπουμ μου που έχω κάνει ποτέ.. Ήταν πραγματικά μια σανίδα σωτηρίας για μένα», εξήγησε. «Ήταν τα πράγματα που περνούσα και τα πράγματα για τα οποία έγραφα».

«Μου θύμισε κάπως γιατί η δημιουργία τραγουδιών είναι κάτι που πραγματικά με βοηθάει στη ζωή μου και δεν συνέβη ποτέ πριν σε ένα άλμπουμ να χρειάζομαι να γράψω τραγούδια περισσότερο από όσο το χρειαζόμουν στο "Tortured Poets"», πρόσθεσε.

Επίσης, η Σουίφτ παρουσίασε στο κοινό ένα εναλλακτικό εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ λέγοντας: «Ήθελα να σας δείξω κάτι απόψε γιατί έχουμε ένα εναλλακτικό εξώφυλλο για το "The Tortured Poets Department" που κανείς δεν έχει δει πριν και υπάρχει ένα αποκλειστικό τραγούδι σε αυτό το βινύλιο που ονομάζεται «The Bolter»».

Θυμίζουμε ότι η Σουίφτ ανακοίνωσε το «The Tortured Poets Department» όταν παρέλαβε το βραβείο Grammy για το καλύτερο ποπ άλμπουμ για το «Midnights».

Αυτό θα είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας μετά το «Midnights» του 2022. Σε αυτό θα συμμετέχουν επίσης οι Post Malone και Florence + The Machine.

Διαβάστε επίσης

Grammy 2024: Το ιστορικό ρεκόρ της Tέιλορ Σουίφτ και η συγκίνηση για τη Σελίν Ντιόν

Τέιλορ Σουίφτ: Μάθαμε τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ

Swiftposium στη Μελβούρνη – Μελετητές αναλύσουν το φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ