ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νοσταλγικό thowback της Τόρι Σπέλινγκ από την εποχή του «Beverly Hills 90210»

Η Ντόνα και η Μπρέντα του «Beverly Hills 90210»
Η Ντόνα και η Μπρέντα του «Beverly Hills 90210»
Mikel roberts/Sygma via Getty Images

Η Τόρι Σπέλινγκ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους Μπράιαν Όστιν Γκριν, Σάνεν Ντόχερτι και Μαρκ Γουόλμπεργκ.

Η Τόρι Σπέλινγκ μάς πήγε πίσω στις ένδοξες μέρες του επιτυχημένου και αγαπημένου (για τους άνω των 35) Beverly Hills, 90210. Η ηθοποιός ανήρτησε τη Δευτέρα μια νοσταλγική φωτογραφία της στο πλευρό των συμπρωταγωνιστών της, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Σάνεν Ντόχερτι, καθώς και του φαινομένου της δεκαετίας του '90, Μαρκ Γουόλμπεργκ.

«Όταν δεν έδινες δεκάρα» έγραψε η Σπέλινγκ στη λεζάντα της η οποία έπαιζε την Ντόνα Μάρτιν στη δημοφιλή νεανική σειρά. Σχολιάζοντας την ανάρτηση της Σπέλινγκ, η Σάνεν Ντόχερτι έγραψε: «Ανάθεμα, ήμασταν νέοι!».

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στο Roxbury, το διάσημο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Sunset Strip στο Δυτικό Χόλιγουντ. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο Γουόλπεργκ - ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν γνωστός ως ο frontman του συγκροτήματος χιπ-χοπ Marky Mark and the Funky Bunch και πρόσωπο του Calvin Klein - δεν εμφανίστηκε ποτέ στο 90210.

Οι 50χρονοι σήμερα, Σπέλινγκ και Γκριν, εμφανίστηκαν και τις δέκα σεζόν, δηλαδή σε σχεδόν 300 επεισόδια του επιτυχημένου εφηβικού δράματος από το 1990 έως το 2000. Η 52χρονη Ντόχερτι που τα τελευταία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, εμφανίστηκε ως Μπρέντα Γουόλς, στις πρώτες τέσσερις σεζόν.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με έναν άλλο σταρ του 90210, τον Τζέισον Πρίστλεϊ που έπαιξε τον Μπράντον, η Ντόχερτι είπε ότι πιστεύει πως ο αποτυχημένος γάμος της συνέβαλε στην απόλυση της από τη σειρά. «Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και συνέβησαν πράγματα που με δυσκόλευαν να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά», είπε. «Ξέρω ότι αυτό έγινε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς», ομολόγησε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Τόρι Σπέλινγκ: Αποκάλυψε την κρυφή σχέση της Madonna και του Λουκ Πέρι

Σάνεν Ντόχερτι: «Η κηδεία μου θέλω να είναι σαν μία γιορτή αγάπης»

Ντέιβιντ Γκέιλ: Πέθανε στα 58 του ο ηθοποιός του Beverly Hills 90210