ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρώτο τρέιλερ για το prequel του «Βασιλιά των Λιονταριών»

Mufasa
Η ταινία θα αφηγηθει την ιστορία του Mufasa
Αρχείο Newsbomb.gr

Η ταινία «Mufasa: The Lion King» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Δεκέμβριο

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το «Mufasa: The Lion King», το prequel της live action ταινίας του Τζον Φαβρό «The Lion King» (Ο Βασιλιάς των Λιονταριών) του 2019.

Η νέα ταινία μας γυρίζει πίσω, εστιάζοντας στον Mufasa, ενώ θα δούμε και άλλους γνώριμους χαρακτήρες.

Στην επίσημη σύνοψη διαβάζουμε: Στην ταινία «Mουφάσα: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» ο Rafiki μεταφέρει το μύθο του Mufasa στη μικρή λιονταρίνα Kiara, την κόρη του Simba και της Nala, με τον Timon και τον Pumbaa να παίζουν χαρακτηριστικό ρόλο στην όλη ιστορία. Μέσα από flashbacks γνωρίζουμε τον Mufasa ως ένα μικρό, χαμένο και ολομόναχο ορφανό λιονταράκι, μέχρι που συναντά ένα συμπονετικό λιοντάρι με το όνομα Taka, κληρονόμο μιας βασιλικής γενιάς.

Η τυχαία συνάντησή τους αποτελεί την αρχή του μοναδικού κοινού ταξιδιού μιας εξαιρετικής ομάδας παριών που αναζητά το πεπρωμένο της – στην πορεία οι δεσμοί των μελών της ομάδας θα δοκιμαστούν καθώς συνεργάζονται για να αποφύγουν έναν απειλητικό και θανατηφόρο εχθρό.

Στην ταινία θα δανείσουν ξανά τις φωνές τους οι Τζον Κάνι, Μπίλι Αϊχνερ και Σεθ Ρόγκεν, από την ταινία του Φαβρό. Ο Αάρον Πιρς θα δανείσει την φωνή του στον Mufasa, ενώ ο Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ στον Σκαρ. Eπίσης, η Μπιγιόνσε θα δανείσει τη φωνή της στη Nala, ενώ η κόρη της σταρ, Βlue Ivy Carter θα είναι η Kiara, κόρη του Βασιλιά Simba και της Βασίλισσας Nala.

Η ταινία «Mufasa: The Lion King» θα κυκλοφορήσει στoυς ελληνικούς κινηματογράφους λίγο πριν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου.


Διαβάστε επίσης

Μέχρι και ο Στίβεν Κινγκ κόλλησε με το «Μικρό Ταρανδάκι» του Netflix

Μάικ Μάιερς: Ο «Austin Powers» αγνώριστος σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Άλφρεντ Χίτσκοκ: Ο «μετρ του τρόμου» φοβόταν τα αυγά και τους αστυνομικούς