ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Poor Things»: Τα κοστούμια της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη

Δώδεκα από τα κοστούμια του Poor Things θα βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη
Δώδεκα από τα κοστούμια του Poor Things θα βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη
Αρχείο Newsbomb.gr

Τα κοστούμια που φόρεσε η Έμα Στόουν και οι άλλοι ηθοποιοί του Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, θα παρουσιαστούν σε έκθεση του Μουσείου Μπενάκη

κοστούμια της βραβευμένης ταινίας Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, έρχονται στο Μουσείο Μπενάκη σε μια μοναδική έκθεση που θα διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο.

Η έκθεση δίνει την ευκαιρία στο κοινό του Μουσείου Μπενάκη να απολαύσει 12 από τα πρωτότυπα χειροποίητα κοστούμια της βραβευμένης με Όσκαρ και βραβείο BAFTA ενδυματολόγου Holly Waddington, για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things, έτσι όπως αυτά φορέθηκαν από τους Emma Stone (Bella Baxter), Willem Dafoe (Godwin Baxter), Mark Ruffalo (Duncan Wedderburn), Ramy Youssef (Max McCandles), Vicki Pepperdine (Mrs Prim), Kathryn Hunter (Swiney) και Jerrod Carmichael (Harry Astley).

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια θα ανέρχονται στα 9 και 7 ευρώ. Σχεδιασμός έκθεσης: Παύλος Θανόπουλος.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Δυνατή η προαγορά εισιτηρίου μέσω tickets.benaki.org ή από τα ταμεία εισιτηρίων του Μουσείου κατά τις ημέρες και ώρες επίσκεψης.

Η έκθεση επίσης παρουσιάστηκε στο Barbican Centre του Λονδίνου (2023).

Διαβάστε επίσης

Παρίσι: Εικόνες από την υπαίθρια φωτογραφική έκθεση του Karl Hab

«Comics στο Υδαταέριο»: Μια ξεχωριστή έκθεση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Έργα του Andy Warhol και του KAWS θα εκτεθούν μαζί για πρώτη φορά