ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Tομ Τζόουνς έρχεται στην Ελλάδα για το Sani Festival

Ο 83χρονος Τομ Τζόουνς
Ο 83χρονος Τομ Τζόουνς
AP

Ο Τομ Τζόουνς θα δώσει μια μοναδική συναυλία τον Ιούλιο

Ο ζωντανός θρύλος Τομ Τζόουνς έρχεται στην Ελλάδα και στο φετινό Sani Festival για μια μοναδική εμφάνιση στον Λόφο της Σάνης στις 20 Ιουλίου.

Με μία καριέρα που εκτείνεται σε πάνω από έξι δεκαετίες, ο Τομ Τζόουνς δεν σταματά να μαγεύει το παγκόσμιο κοινό με τις διαχρονικές μπαλάντες, τις χορευτικές επιτυχίες και το απαράμιλλο χάρισμά του επί σκηνής, έχοντας καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές και καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Σε ηλικία 83 ετών, έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και έχοντας συνεργαστεί με εμβληματικούς καλλιτέχνες, όπως ο Στίβι Γουόντερ, η Αρίθα Φράνκλιν και ο Εντ Σίραν, ο Τζόουνς αποδεικνύει ότι η ευελιξία και η διορατικότητά του δεν έχουν όρια, συνεχίζοντας να συνδέει διαφορετικά μουσικά είδη, με τις rhythm και blues χροιές του.

Έχοντας λάβει τον τίτλο του «Sir» από τη βασίλισσα Ελισάβετ II το 2006, καθώς και με πολλαπλές βραβεύσεις στα BRIT Awards, ο Βρετανός είναι από τους λίγους καλλιτέχνες παγκοσμίως που ξεκίνησαν την καριέρα τους στην αυγή της σύγχρονης pop μουσικής σκηνής και συνεχίζουν, ακόμη και σήμερα, να την επηρεάζουν με τη δισκογραφική δουλειά και τις live εμφανίσεις τους.

Στον Λόφο της Σάνης θα ανηφορίσουν επίσης οι Πλάθιντο Ντομίνγκο, Μαντλέν Πεϊρού και Gipsy Kings.

Τιμές εισιτηρίων

Από 60 ευρώ

Προπώληση εισιτήριων στο more.com

Διαβάστε επίσης

Jose Carreras και Placido Domingo στο Καλλιμάρμαρο: Εισιτήρια από 50 έως 300 ευρώ

Μαρίνα Σάττι: Τι σημαίνει ο τίτλος του νέου της άλμπουμ «P.O.P.»

Καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με Πρωτοψάλτη, Μουζουράκη, Μαραβέγια - Όλο το πρόγραμμα