ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όλες οι νέες ταινίες 16-22/8 (κριτική, κακίες, trailer, box office)

Όλες οι νέες ταινίες 16-22/8 (κριτική, κακίες, trailer, box office)

Ο Τάσος Θεοδωρόπουλος καπνίζει πούρα Αβάνας, παρακολουθώντας γριές ντίβες να μαλλιοτραβιούνται έξω από τη μονή του γέροντα Παίσιου – Σταλόνε. Και κάνει ότι ξέρει να κάνει χειρότερα από κάθε άλλον: Nα γράφει για σινεμά.

7-days-in-havana

*Πάμε Κούβα;

7 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ / 7 DIAS EN LA HABANA

Βαθμολογία: 6 / 10

Είναι τόσο έντονος, μεθυστικός και κινηματογραφικός ο μύθος της Αβάνα, που και να θέλεις δεν μπορείς να αποτύχεις, όσον αφορά τουλάχιστον το ταξίδι και τη μαγεία. Στανταράκι το ότι σε μία σπονδυλωτή ταινία, 7 διαφορετικών ιστοριών και σκηνοθετών κάποιες δε θα τα πάνε τόσο καλά και θα ξεχαστούν σε σχέση με τις υπόλοιπες, όμως το τελικό ρεζουμέ μετά από δύο ώρες και «7 ημέρες στην Αβάνα» είναι πάνω κάτω αυτό που υπολόγιζες εξ’ αρχής: (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

ababyjane

*Ξεπεσμένες «σκύλες» του Χόλιγουντ σε μάχη μέχρι εσχάτων

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΜΠΕΪΜΠΙ ΤΖΕΪΝ; / WHAT EVER HAPPENED TO BABY JANE?

Bαθμολογία: 9 / 10

Ποτέ άλλοτε και πιθανότατα ποτέ μετά, το «camp» δεν άγγιξε με τέτοια ατμοσφαιρικότητα την σπαρακτική τραγωδία και την τέχνη, μέσα από το φορμά ενός συναρπαστικού και αγωνιώδους θρίλερ. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Όλντριτς όταν αποφάσισε να βγάλει να βγάλει από το χρονοντούλαπο δύο γερασμένες, θανάσιμες αντιπάλους στην πραγματική ζωή, πρώην αστέρες μεγατόνων και θεϊκές «σκύλες» του Χόλιγουντ, την Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ για να τις χρησιμοποιήσει στην ίδια ταινία. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

The_Expendables_2_Image_01

*Ο Τσακ Νόρις είναι ο Γέροντας Παΐσιος και ο Σταλόνε ο Ηγούμενος

ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 2 / THE EXPENDABLES 2

Βαθμολογία: 6 / 10

Πρέπει να πάσχεις από το σπάνιο είδος κόμπλας που μόνο οι έλληνες κριτικοί έχουν, για να μην περάσεις καλά με τους «Αναλώσιμους 2». Ή να ανήκεις σε εκείνο το ανθυγιεινό είδος ανθρώπων που ποτέ τους στα 15 τους, δε νοίκιασαν βιντεοκασέτα με «Ράμπο» και καράτε. Βασικά, πρέπει να πάσχεις από πολλά πράγματα, αν ξεκινάς να γράψεις για τους «Αναλώσιμους», με σοβαρότητα και διάθεση κριτικής ανάλυσης. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ)

arnold1-300x300

*Η κατάρα του Σβαρτσενέγκερ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ BOX OFFICE

Η χαμηλότερη εισπρακτικά (όπως ήταν αναμενόμενο) εβδομάδα του χρόνου μόλις πέρασε με μόλις 25.889 θεατές να επιλέγουν το τετραήμερο τον κινηματογράφο για ψυχαγωγία. «Η Εποχή των Παγετώνων 4» μένει ακλόνητη από την πρώτη θέση στο πανελλαδικό box office, αποτελώντας την μεγαλύτερη καλοκαιρινή επιτυχία. «Κάστρα κλείσανε» με τα 404 εισιτήρια του …(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)

***Επισκεφτείτε το CINEBOMB στο NEWSBOMB.GR, και νιώστε το σινεμά να εκρήγνυται

***Ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης