ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

BAR-BAR: Μια φορά κι έναν καιρό!

BAR-BAR: Μια φορά κι έναν καιρό!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Bar Bar (κατά κόσμον Κώστας Παναγιωτόπουλος) γνωστός δημοσιογράφος και κοσμικογράφος δημιούργησε μία πρωτότυπη κάρτα για τις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ευχές σας.

Τι καλύτερο από το να αφήσουμε τον ίδιο να περιγράψει το θεσμό που δημιούργησε με το δικό του μοναδικό τρόπο:

Μια φορά κι ένα καιρό

«Μια φορά κι ένα καιρό, μια διαφθορά κι ένα καιρό ,ήταν ένα παιδί μικρό, που δεν είχε όπως τα άλλα παιδιά ωραία ρούχα να φορά και προσπαθούσε στις γιορτές να κάνει τη διαφορά.

Λάτρευε τη λέξη «διαφορά» και μισούσε τη λέξη «διαφθορά». Γιατί διαφθορά από διαφθορά, δεν έχει διαφορά.

Κι επειδή δεν είχε όπως τα άλλα παιδιά ωραία παιχνίδια, έπαιζε με τις λέξεις στην εγκυκλοπαίδεια κι έφτιαχνε παιχνίδια αυτοσχέδια. Κι ενώ όλοι στις γιορτές γράφανε ευχές «Καλά Χριστούγεννα και νέο έτος ευτυχές», του φαίνονταν όλες οι κάρτες σκάρτες. Κι άρχισε να φτιάχνει τις δικές του κάρτες, για νάχει το προνόμιο να κάνει κάτι ανόμοιο.

Χρονιά με χρονιά το παιδί μεγάλωσε, έγινε ο BAR-BAR και η Μεγάλη του Γένους Χολή, αλλά πάντα με τις κάρτες του έκανε τη δική του σχολή.

Γιατί οι κάρτες του έχουν ψυχή, επειδή η ψυχή στα ύψη ηχεί..

BAR-BAR»

Πάρτες - πάρτες του BAR-BAR τις κάρτες

BAR2012SWSTI

Σας παρουσιάζουμε τη φετινή κάρτα του BAR-BAR με την οποία εύχεται:

Πολλές ευχές για νέο έτος ευτυχές αλλά και με βαριά καρδιά, γιατί προβλέπω να είναι γυμνή η νέα χρονιά. Η κρίση θα την γδύσει, έτσι όπως η Μάρα Καρέτσος για μένα την έχει ζωγραφίσει. Γι’ αυτό όλοι μαζί σαν μια γροθιά ελάτε να ντύσουμε τη νέα χρονιά… Αχ, πλάσμα μου εξαίρετο, μάθε το και ξέρε το! Εγώ υμνώ το γυμνό, αλλά επιμένω στο ντυμένο.