ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Oι «Stop Rewind Play» για μια συναυλία στο Κ44

Oι «Stop Rewind Play» για μια συναυλία στο Κ44

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, οι indie-post «Stop Rewind Play» έρχονται να συναντήσουν στον χώρο του «Τώρα Κ44», στο Γκάζι, το κοινό τους, παρέα με τους φίλους τους «Guppy Fish» και «Celuta Red».

Τρία ανερχόμενα συγκροτήματα της alternative αθηναϊκής σκηνής, κάνουν την κοινή τους εμφάνιση υποσχόμενα να ταξιδέψουν, αλλά και να ταρακουνήσουν όσους ακολουθήσουν στη σκηνή του Κ44. Δυναμικές κιθάρες, αργόσυρτες μελωδίες, έντονοι ρυθμοί, μονότονα loop, μελωδίες και ξεσπάσματα θα είναι τα βασικά στοιχεία ανταμοιβής του κοινού!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00

Είσοδος δωρεάν.

15

Οι "Stop Rewind Play" είναι μια πενταμελής indie - post μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2008, συνθέτοντας δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε alternative και post-rock μουσική. Το 2011 ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν αυτόνομα το πρώτο τους ΕΡ με τον ομώνυμο τίτλο «Stop Rewind Play». Ατμοσφαιρικά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά, αργόσυρτα ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν το καινούριο τους υλικό με σκοπό την ηχογράφηση και κυκλοφορία ολοκληρωμένου LPμέσα στο 2014, κάνοντας ένα διάλλειμα για να πάρουν πνοή από μερικές liveεμφανίσεις στην Αθήνα.

To συγκρότημα αποτελείται από τους: Χάρη Ραζάκο (φωνή, φλάουτο), Δημήτρη Τράκα (ηλεκτ. κιθάρα), Χρήστο Κρεμαστά (ηλεκτ. κιθάρα), Γιάννη Τσούτσα (μπάσο) και Άγγελο Γκιόκα (τύμπανα).

Info:

https://soundcloud.com/stop-rewind-play

http://www.myspace.com/stoprewindplaygreece

http://www.jumpingfish.gr/stoprewindplay

https://www.facebook.com/pages/Stop-Rewind-Play/93822207270

Guppy FiSh

Οι Guppy Fish ιδρύθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2011. Ο συνδυασμός των διαφορετικών μουσικών επιρροών των μελών της μπάντας δημιουργεί ένα ενδιαφέρον μουσικό σύνολο στη πειραματική Progressive Rock σκηνή της πόλης. Tον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφόρησαν το 1ο τους Εp με το τίτλο "Constant Motion of Vanity".

Σύνθεση μπάντας: Κώστας Ντόκος - electricbass, Κώστας Κόκκαλος - electric guitar, vocals, Ιωσήφ Μπαγγετάκος - drums, Μανόλης Τζανουδάκης - lead vocals, synthesizer, hammond, Φίλιππος Μάνεσης - kaoss pad, loops, electric guitar, vocals

Links -Contact Email: guppyfishband@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Guppyfishband?fref=ts

Soundcloud: https://soundcloud.com/guppyfishband

BandCamp: http://guppyfish.bandcamp.com/

Celuta Red

"We play music because we can't do otherwise"

Η μπάντα δημιουργήθηκε αρχές του 2007 και η μουσική της κινείται στο ευρύτερο φάσμα της ροκ, με προσανατολισμό στην indie-alternative rock μουσική σκηνή.

Τον Απρίλιο του 2011 κυκλοφόρησε τον πρώτο ομώνυμό της δίσκο με παραγωγό τον Ottomo στο Fab liquid studio. Έχει μεγάλη αδυναμία στα live και δίνει τον καλύτερό της εαυτό κάθε φορά. Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το 2ο άλμπουμ, με τον ίδιο παραγωγό, στο ίδιο στούντιο, με το ίδιο και περισσότερο μεράκι.

Facebook: Celuta Red / https://www.facebook.com/pages/Celuta-Red/132406673485276?fref=ts