ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

MAKE ART: Μια καταιγίδα εκθέσεων μέσα στην Άνοιξη

MAKE ART: Μια καταιγίδα εκθέσεων μέσα στην Άνοιξη

Περισσότεροι από 150 δημιουργοί: φωτογράφοι, γλύπτες, εικαστικοί, performers, γραφίστες, βιομηχανικοί σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, φοιτητές κατακτούν την πόλη σε μία καταιγίδα 45 εκθέσεων μέσα στην άνοιξη.

Περισσότεροι από 150 δημιουργοί συμμετέχουν παρουσιάζοντας τη δουλειά τους σε διάφορους χώρους εναλλακτικούς και πρωτότυπους, γκαλερί, ατελιέ, άδεια διαμερίσματα, cafe, βιτρίνες, αίθουσες τέχνης, πολυχώρους, παρακινώντας το κοινό να συμμετάσχει σ΄ένα ιδιότυπο εκθεσιακό σαφάρι.

Τo Make Art αποτελεί τη μεγαλύτερη ομπρέλα δημιουργικών εκθέσεων στη Θεσσαλονίκη και μέσω αυτής αποδεικνύεται ότι η δημιουργική κοινότητα όχι μόνο συνεχίζει τη δράση της, αλλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η πόλη αλλάζει, μεταμορφώνεται και φιλοξενεί εκθέσεις όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας αναδεικνύοντας δημιουργικά μυαλά και δυνατότητες του μέλλοντος. Οι δημιουργοί είναι εδώ και η πόλη τους ανήκει.

Την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 18.00 αρχίζουν οι εναρκτήριες ξεναγήσεις στου χώρους των εκθέσεων. Ειδικές διαδρομές θα δημιουργηθούν προκειμένου οι επισκέπτες να καταφέρουν να επισκεφτούν το δυνατόν περισσότερες εκθέσεις και να ξεναγηθούν από τους ίδιους τους δημιουργούς.

MAKE ART
Μια καταιγίδα εκθέσεων μέσα στην Άνοιξη
(1-15 Απριλίου 2014)
Στα πλαίσια του φεστιβάλ Made In Thessaloniki #3

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου