ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Λυκαβηττό ο Μ. Χατζηγιάννης

Στο Λυκαβηττό ο Μ. Χατζηγιάννης
Τελευταίο πάρτι στο Λυκαβηττό! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξίδεψε σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμά

Τελευταίο πάρτι στο Λυκαβηττό! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το καλοκαίρι αυτό ταξίδεψε σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του τελευταίου του άλμπουμ και όλα τα τραγούδια που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Μετά από την επιτυχημένη περιοδεία του σε διαφορετικές πόλεις σε όλη την χώρα, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης ολοκληρώνει το ταξίδι του για το φετινό καλοκαίρι μια συναυλία σήμερα στις 8 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού.

Ο Μιχάλης φέτος, παρουσιάστηκε ανανεωμένος και ξεκούραστος, αφού τον χειμώνα έκανε μόνο 5 επιλεγμένες εμφανίσεις, βρίσκεται στην καλύτερη ερμηνευτικά στιγμή του έχοντας ένα πενταπλά πλατινένιο άλμπουμ στις αποσκευές του.

Ένα άλμπουμ που μετράει ήδη πολλά top singles, το “Μία απ'τα ίδια”, σε στίχους Ελεάννας Βραχάλη, πρώτο στις λίστες των ραδιοφώνων όλης της Ελλάδας, το «Έλα κοντά», “Το καλοκαίρι μου”, το “Καλύτερο Ψέμα”, αλλά και τα “Αν είναι έτσι η αγάπη”, “Αν μ'αγαπάς”, “Το παιδί της βροχής”.

Πηγή: www.culturenow.gr