ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας διαδικτυακός τόπος για το βιβλίο

Ένας διαδικτυακός τόπος για το βιβλίο

Με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών του για το σύγχρονο λογοτεχνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι

Ο δικτυακός τόπος tovivlio.net είναι ένας σύγχρονος λογοτεχνικός ιστότοπος που υπηρετεί τον πολιτισμό και την τέχνη απαλλαγμένος από το εμπορικό και το γρήγορο που επιβάλλει η εποχή μας.

Με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών του για το σύγχρονο λογοτεχνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι, πρωτοπορεί και δημιουργεί νέους δρόμους στο ελληνικό διαδίκτυο. Γίνεται ο τόπος που συναντά κανείς νέους αλλά και καταξιωμένους δημιουργούς, που δίνει βήμα δημιουργίας χωρίς λογοκρισίες και περιορισμούς, που καθιστά προσιτή την ελεύθερη λογοτεχνία ενώ ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το σύνολο των εκδοτικών οίκων της χώρας, φέρνει το βιβλίο στο προσκήνιο μέσα από κριτικές παρουσιάσεις αλλά δοκιμιογραφία.

Δεν στέκεται όμως μόνο στο βιβλίο, με ενημέρωση από το χώρο των πολιτιστικών δράσεων, της εκπαίδευσης, των δημιουργιών εικόνας και ήχου, έρχεται να προσφέρει άμεση και γρήγορη ενημέρωση για τον επισκέπτη του. Ταυτόχρονα, με τις λογοτεχνικές του δράσεις εδώ και αρκετά χρόνια, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που οδηγούν σε μεγάλη άνοδο την πνευματική δημιουργία, τρανή απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι η δημιουργία πάρα πολλών συλλογικών αλλά και ατομικών βιβλίων που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Με μια επίσκεψη στο λογοτεχνικό και πολιτιστικό περιοδικό τοβιβλίο.net, ο κάθε ενδιαφερόμενος για τις δημιουργίες της ανθρώπινης διανόησης θα βρει το μέρος εκείνο που θα γίνει το στέκι για την καθημερινή ενημέρωση του ενώ θα έρθει σε επαφή με την κοινότητα που έχει δημιουργηθεί με συγγραφείς, ποιητές αλλά και λάτρεις της τέχνης!

Στοιχεία επικοινωνίας:

https://tovivlio.net

info@tovivlio.net

https://www.facebook.com/Tobiblionet

Σχετικές ειδήσεις