ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλος διαγωνισμός για την ταινία «The Iron Lady»

Μεγάλος διαγωνισμός για την ταινία «The Iron Lady»

Το Newsbomb.gr χορηγός επικοινωνίας της ταινίας «The Iron Lady» με την βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ προσφέρει στους αναγνώστες του δεκάδες προσκλήσεις για την πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου στο ODEON KOSMOPOLIS



Κάντε Like στη σελίδα του Newsbomb στο Facebook και πάρτε μέρος στην κλήρωση για να παρακολουθήσετε την πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή και το τίμημα της δόξας της πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ένα εκπληκτικό πορτραίτο της Μάργκαρετ Θάτσερ, της πρώτης και μοναδικής γυναίκας πρωθυπουργού της Βρετανίας. Σκηνοθετεί η Φιλίντα Λόιντ ("Mamma Mia!") και πρωταγωνιστεί - σε μια ερμηνεία που θα συζητηθεί - η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. Το ρόλο του συζύγου της, Ντένις, έχει αναλάβει ο Τζιμ Μπρόουντμπεντ ("Another Year").

Μια από τις πιο διάσημες και με μεγάλη επιρροή γυναίκες του 20ου αιώνα, η “Σιδηρά Κυρία” Μάργκαρετ Θάτσερ, έρχεται από το πουθενά για να σπάσει τους φραγμούς του φύλου και της κοινωνικής τάξης, και να επικρατήσει σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο. Μια μοναδική ιστορία για την εξουσία και το τίμημά της.

Σκηνοθεσία : Φιλίντα Λόιντ

Πρωταγωνιστούν : Μέριλ Στριπ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ

Παρακολουθείστε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr το τρέιλερ της ταινίας:

Δείτε το σχετικό θέμα στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του Newsbomb.gr