Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To παραμυθένιο τρέιλερ του «Πινόκιο» μας κάνει και πάλι παιδιά

Τζωρτζίνα Ντούτση Τζωρτζίνα Ντούτση

Η νέα live action ταινία της Disney θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.

H Disney έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα... παραμυθένιο τρέιλερ της επερχόμενης live action ταινίας «Πινόκιο» (Pinocchio) του Ρόμπερτ Ζεμέκις με πρωταγωνιστή τον Τομ Χανκς.

Το νέο βίντεο μας δείχνει την πασίγνωστη ξύλινη μαριονέτα του Τζεπέτο (Τομ Χανκς) να μεταμορφώνεται σε πραγματικό αγόρι και με τον ίδιο μαγικό τρόπο, νιώθουμε όλοι και πάλι παιδιά...

Ο Τομ Χακς στον ρόλο του Τζεπέτο, θα έχει δίπλα του τον 14χρονο Βρετανό ηθοποιό, Μπέντζαμιν Έβαν Έινσγουορθ (The Haunting of Bly Manor), ο οποίος θα δανείσει τη φωνή στον Πινόκιο. Στο Pinocchio παίζουν ακόμα οι Σίνθια Ερίβο στον ρόλο της Μπλε Νεράιδας και ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ ο οποίος θα δανείσει την φωνή του στον Τζίμινι Κρίκετ. Το καστ συμπληρώνουν οι Κίγκαν-Μάικλ Κι (Τζον η Αλεπού) και Λορέιν Μπράκο (Σοφία ο γλάρος), ενώ θα προστεθεί και ένας νέος χαρακτήρας ειδικά για την ταινία.

Ο Ρόμπερτ Ζεμέκις εκτός από τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει και το σενάριο μαζί με τον Κρις Βάιτζ.

Στην επίσημη σύνοψη του φιλμ διαβάζουμε: Όταν ο ξυλουργός Τζεπέτο βλέπει ένα αστέρι που πέφτει, εύχεται η μαριονέτα που μόλις ολοκλήρωσε, ο Πινόκιο, να μπορούσε να γίνει αληθινό αγόρι.

Το βράδυ η Μπλε Νεράιδα εκπληρώνει την επιθυμία του Τζεπέτο και ζητά από τον Τζίμινι Κρίκετ να λειτουργήσει ως η συνείδηση του ξύλινου αγοριού.

Όμως ο αφελής και ευκολόπιστος Πινόκιο πέφτει στα νύχια του πονηρού Honest John ο οποίος τον παρασύρει στο αμαρτωλό Νησί της Απόλαυσης.

Θυμίζουμε ότι η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney κυκλοφόρησε το 1940 και μέχρι σήμερα παραμένει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Ο «Πινόκιο» θα κάνει πρεμιέρα απευθείας στο Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου.