SEX

Σσσσσς, αυτά είναι μυστικά γυναικών…

Σσσσσς, αυτά είναι μυστικά γυναικών…
Φίλοι άντρες οι ψυχολόγοι εργάζονται για σας! Σας βγάζουν από μεγάλο κόπο για το τι...

Φίλοι άντρες οι ψυχολόγοι εργάζονται για σας! Σας βγάζουν από μεγάλο κόπο για το τι μπορεί να κρύβεται στο μυαλό μιας γυναίκας όταν αυτή σας κοιτά στα μάτια. Μια γυναίκα λοιπόν μπορεί να σας δώσει το σώμα και τη καρδιά σας, αλλά υπάρχουν ορισμένα άλλα σημεία μέσα στο μυαλό της που παραμένουν κρυφά.
Η ψυχολόγος Kathryn Eisman και η ομάδα της έρχονται προκειμένου να ρίξουν φως στα σκοτεινά αυτά σημεία. Ποια είναι τα μυστικά μιας γυναίκας που κρύβονται πίσω από ένα ζεστό χαμόγελο;

Κοιμάμαι με το T-shirt σου
Όταν φεύγεις μακριά μου, ακόμα και για λίγη ώρα, φοράω το αγαπημένο σου μπλουζάκι γιατί έχει επάνω του τη μυρωδιά σου…

Σε συγκρίνω…
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον πρώην σύντροφό μου και να τον συγκρίνω μαζί σου. Συνήθως κερδίζεις στα σημεία, άλλοτε πάλι όχι.

Μου αρέσει όταν τηλεφωνείς
Μη διανοηθείς να μου στείλεις e-mail, θα πάει κατευθείαν στον ηλεκτρονικό κάδο απορριμμάτων.

Τρελαίνομαι όταν με ζηλεύεις
Δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά όταν με ζηλεύεις είναι σα να πηγαίνω στο παράδεισο! Οπότε την επόμενη φορά που θα με δεις να φλερτάρω με τον μπάρμαν, τον οδηγό λεωφορείου ή όποιον άλλο να ξέρεις ότι στη πραγματικότητα φλερτάρω μαζί σου!

Διαρκώς σε περνάω από τεστ
Παρατηρώ, αναλύω και σε κρίνω σε κάθε σου βήμα, λέξη, κίνηση, χειρονομία.

Θέλω να ξέρω ότι με θέλεις
Έχω ανάγκη να ξέρω ότι με θέλεις. Προτιμώ δηλαδή να μου κάνεις μια πρόταση να αποδράσουμε μαζί το Σαββατοκύριακο παρά να με ρωτήσεις τι θα κάνω το επόμενο διήμερο!