SEX

Πώς συνδέονται το στριπτίζ, η ωορρηξία και ο Άγιος Βαλεντίνος;

Πώς συνδέονται το στριπτίζ, η ωορρηξία και ο Άγιος Βαλεντίνος;
Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που κάνουν επαγγελματικό...

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που κάνουν επαγγελματικό στριπτίζ κερδίζουν περισσότερα χρήματα όταν είναι σε μέρες ωορρηξίας απ' ότι όλες τις υπόλοιπες μέρες του μήνα.

Πως εξηγείται αυτό; Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη επιστημονική εξήγηση γι' αυτό το φαινόμενο, υπάρχουν όμως αρκετές υποθέσεις. Αυτή που υποστηρίζεται από τους περισσότερους επιστήμονες είναι και η λογικότερη: σύμφωνα λοιπόν με τον ερευνητικό κόσμο του χώρου, το φαινόμενο πιθανόν οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ωορηξίας απελευθερώνονται φερομόνες από το γυναικείο σώμα, που ανεπαίσθητα γοητεύουν το ανδρικό φύλο.

Έτσι, οι ανυποψίαστοι πελάτες των στριπτιτζάδικων καταλήγουν να αποπλανούνται από τις φερομόνες των χορευτριών, αφήνοντάς τους τελικά ένα χρηματικό ποσό αρκετά υψηλότερο απ' αυτό που μπορεί να ήταν αρχικά ο προϋπολογισμός τους.

Κανονίστε λοιπόν, αν η αποψινή νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει επάνω στην ωορηξία σας, να κάνετε οπωσδήποτε εκείνο το στριπτιζ που είχατε υποσχεθεί στο σύντροφό σας και να είστε σίγουρη ότι η ένταση θα φτάσει στα ύψη και η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως –πάντα με ασφάλεια.

Πηγή: www.queen.gr