SEX

Η γυμναστική που προκαλεί... οργασμό στις γυναίκες!

Η γυμναστική που προκαλεί... οργασμό στις γυναίκες!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μερικές γυναίκες είναι τόσο ανυπόμονες και βιάζονται να επισκεφτούν το γυμναστήριο τους, ενώ οι άνδρες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ασκήσουν τους τρικέφαλους τους δυο φορές την εβδομάδα;

Νέες έρευνες μπορεί να έχουν την απάντηση...

Ακούστε και μια διαφορετική εκδοχή, από αυτές έχετε συνηθίσει. Δεν είναι οι γραμμωμένοι κοιλιακοί που τις οδηγούν στο γυμναστήριο, αλλά οι οργασμοί... γνωστοί και ως coregasms στους gym addicted fans, κατά τη διάρκεια της άσκησης!

Αυτή η ευχάριστη έκπληξη... «συμβαίνει» στις γυναίκες συχνά, συνήθως κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, όπως το spinning, το pole dancing, αλλά και την άρση βαρών.

Πώς λειτουργεί ή πώς θα σας συμβεί;

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες δεν χρειάζονται τον άνδρα για να φτάσουν στην πολυπόθητη κορύφωση, αλλά ο οργασμός εν μέσω άσκησης ακούγεται λίγο περίεργος!

Το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα διεξήγε μια μελέτη, που ξαφνιάζει πολλούς και πολλές, αφού λίγο πολύ λέει ότι η οποιαδήποτε άσκηση που γυμνάζει τους κοιλιακούς μπορεί να φέρει αναστάτωση στις γυναίκες.

Μάλιστα, η έρευνα αναφέρει και το όργανο εκείνο που βοηθά στην σεξουαλική διέγερση των γυναικών είναι η "captain's chair", η άσκηση εκείνη που κάνεις κοιλιακούς σε όρθια θέση.

captains chair leg raise

Από τις γυναίκες που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιώσει οργασμό κατά την διάρκεια της προπόνησης, ένα 45% αναφέρει ότι ένιωσε «εφορία», ενώ έκανε κοιλιακούς, το 25,6 σήκωνε βάρη, ένα 20% επιδιδόταν σε ασκήσεις yoga, ένα 15,8 έκανε ποδήλατο και ένα 13,2 έτρεχε!

Βέβαια, όσο απολαυστικό και να ακούγεται, η πλειοψηφία των γυναικών δεν τρελάθηκε με την όλη εμπειρία, ενώ πολλές δεν μπορούσαν να το ελέγξουν (πώς θα μπορούσαν άλλωστε).