SEX

Οι στάσεις που θα κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική σου ζωή

Οι στάσεις που θα κάνουν πιο πικάντικη τη σεξουαλική σου ζωή

Το καλό... κρεβάτι είναι ευεργετικό για τη σχέση σου!

Μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις προκειμένου ένα ζευγάρι να περνά όμορφες στιγμές και να μη... βαλτώνει στη σχέση του, είναι το σεξ.

Πολλά ζευγάρια που είναι για καιρό μαζί ψάχνουν νέους τρόπους προκειμένου να κάνουν τα ερωτικά τους παιχνίδια πιο «πικάντικα»... ωστόσο, πολλές φορές αυτό που κάποιοι θεωρούμε νέο, ίσως να μην έχεις και τόση διαφορά από όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Στο σεξ ας πούμε, μερικές πινελιές που δε φανταζόσουν. Ίσως κάνει μερικές από τις συνηθισμένες σου στάσεις ακόμα πιο αποδοτικές, συνδυάζοντας έτσι την όρεξη για μάθηση, με τη μέχρι τώρα εμπειρία σου.

Ας δούμε κάποιες από αυτές!

Η ιεραποστολική στάση

Η στάση: Η πλέον φυσιολογική στάση στον πλανήτη. Ο άντρας σε ευθεία πάνω στη γυναίκα.
Όπως αναφέρει το Men' s Health, στην Ολλανδία η συγκεκριμένη στάση θεωρείται κάτι σαν «θρησκεία» για τους εραστές.

Ο τρόπος με τον οποίο η γυναίκα τοποθετεί το σώμα της, υποδηλώνει τη σεξουαλική της όρεξη. Όσο πιο «ανοιχτό» είναι το σώμα μιας γυναίκας, απλώνοντας τα πόδια της κατά μήκος όλου του κρεβατιού, τόσο πιο... ευάλωτη είναι η ίδια. Αυτό μετατρέπει τη συνουσία σε ένα πιο ερωτικό γεγονός...

Ο λωτός

Η στάση: Κάθεσαι οκλαδόν και η γυναίκα περνάει τα πόδια της γύρω από το σώμα σου στην ίδια στάση με σένα.

Το γεγονός: Στην Ισπανία αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική απελευθέρωση. Η στάση αυτή δεν ενδείκνυται για όσους είναι ντροπαλοί και δεν επιθυμούν οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι σύντροφοι είναι σε τέτοια στάση που κοιτάζονται κατάματα!

Η στάση του ελέφαντα

Η στάση: Η γυναίκα ξαπλώνει στην κοιλιά της. Μπορεί να τοποθετήσει κι ένα μαξιλάρι προκειμένου να στηρίζει καλύτερα τους γοφούς της. Ο άντρας βρίσκεται από πίσω και χρησιμοποιεί τα χέρια του προκειμένου να στηρίξει τον κορμό του.

Το γεγονός: Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τη συγκεκριμένη στάση και ως μια παραλλαγή του δημοφιλούς ανά τον πλανήτη doggy style, με μια πρόσθετη δόση ρομαντισμού. Τα σώματα έρχονται όμως πιο κοντά και το ζευγάρι έχει την ευχέρεια να μπορεί να φιληθεί αν το επιθυμεί. Επίσης, να ξέρεις πως το μαξιλάρι – στήριγμα βοηθάει την υπερδιέγερση του σημείου G των γυναικών...

Σχετικές ειδήσεις