SEX

Κυνηγάτε τις γυναίκες;

Κυνηγάτε τις γυναίκες;

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι σχετικά με αυτούς που ενδιαφέρονται λίγο παραπάνω για τις γυναίκες. Από την νοικοκυρίστικη εκδοχή του γυναικά μέχρι το καμάκι της δεκαετίας του '80 πολλά έχουν αλλάξει.

Στην εκπνοή του 2014 μήπως να ξανακοιτάξουμε το θέμα του κυνηγού γυναικών (με την καλή έννοια);
Είναι σχεδόν νόμος για τους περισσότερους ότι όποιος επιδίδεται στο σπορ το κάνει μόνο για το σεξ. Η αλήθεια είναι αλλού. Ναι φυσικά το σεξ είναι κάτι που προαπαιτείται για να γνωρίσεις τον άλλον αλλά οι περισσότεροι άντρες δεν το κάνουν μόνο για αυτό. Απλώς το θεωρούν βασικό για οτιδήποτε άλλο.

Επιτυχία έχουν αυτοί που μοιάζουν με μοντέλα. Η αλήθεια είναι πως τη μεγαλύτερη επιτυχία την έχουν αυτοί που διαθέτουν αυτοπεποίθηση, που έχουν στιλ και κυρίως εκείνοι που μπορούν να πιάσουν κουβέντα με μια γυναίκα χωρίς να γίνουν ενοχλητικοί. Η γοητεία δεν είναι θέμα ομορφιάς. Είναι άλλη ποιότητα.

Και τέλος το αντικείμενο του πόθου σας. Υπάρχει ευρέως διαδεδομένη η αντίληψη πως οι κυνηγοί στοχεύουν σε κακά κορίτσια, αφού στα καλά δεν έχουν πιθανότητες επιτυχίας. Το πρόβλημα με αυτό το μύθο είναι ότι δεν υπάρχουν καλά και κακά κορίτσια. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν διαφορετική διάθεση σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας (ορμόνες γαρ) και το να τις κατατάσσσεις σε δύο κατηγορίες μπορεί να ικανοποιεί την ανάγκη σου για τάξη, αλλά δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Ολα έχουν να κάνουν με το πως θα φλερτάρεις μια γυναίκα και ποιά κουμπιά της θα βρεις στο δυνατότερο σύντομο χρόνο. Τόσο απλά!

Σχετικές ειδήσεις