SEX

Πρώτο ραντεβού: Προσέχεις για να έχει... συνέχεια

Πρώτο ραντεβού: Προσέχεις για να έχει... συνέχεια

Η στιγμή έφτασε, την κυνηγάς τόσον καιρό και τελικά το ραντεβού θα γίνει. Ωραία!

Να σου θυμίσουμε, δε βγαίνεις για ποτό με τους κολλητούς σου. Βγαίνεις με γυναίκα. Και μάλιστα με γυναίκα που σε ενδιαφέρει. Αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια, καλό θα είναι να φροντίσεις μερικά πράγματα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι σημαντικές για να πάει καλά ένα ραντεβού. Οπότε...

Φρόντισε την εμφάνισή σου. Ντύσου κατάλληλα για την περίσταση. Αν ας πούμε έχεις κλείσει τραπέζι σε καλό εστιατόριο μην πας με τη φόρμα. Μπορεί εσύ να το βρίσκεις πολύ αστείο, αλλά αν εκείνη έχει βάλει τα καλά της αναμένει το αυτό κι από σένα. Εξάλλου μπορείς να κάνεις επαναστατική γυμναστική μια από τις επόμενες φορές. Αν είναι του χαρακτήρα της μπορείτε στο επόμενο ραντεβού να κάνετε συνομωσία και να πάτε ντυμένοι μη ευπρεπώς κάπου κυριλέ.

Καθάρισε τα παπούτσια σου. Ολες οι γυναίκες το προσέχουν αυτό. Οπως και τα νύχια σου. Κι αυτό το προσέχουν. Να μην αναφερθούμε στα προφανή. Μπάνιο, αποσμητικό κλπ.

Μην το παρακάνεις. Παράμεινε ο εαυτός σου αλλά ας πούμε στην πιο γυαλισμένη του εκδοχή. Μη φορέσεις κάτι που δε σε βολεύει γιατί κάτι τέτοιο θα σε τσιτώσει και αυτό θα φαίνεται.

Αν εσύ δε νιώθεις άνετα δε θα νιώσει ούτε αυτή.

Σχετικές ειδήσεις