SEX

Τσέκαρε αν το σπίτι σου «διώχνει» τις γυναίκες

Τσέκαρε αν το σπίτι σου «διώχνει» τις γυναίκες

Αν έχεις περάσει επιτυχώς όλα τα τεστ, του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου ραντεβού το επόμενο στοίχημα είναι το σπίτι σου.Ναι εκεί που θεωρητικά θα καταλήξει ένα ραντεβού. Λοιπόν, οι γυναίκες προσέχουν διάφορα με το που μπαίνουν σε ένα σπίτι. Πόσο μάλλον το σπίτι εκείνου με τον οποίο προτίθενται να περάσουν νύχτες πάθους.

Το πρώτο είναι η μυρωδιά. Αν ας πούμε έχεις να αερίσεις κανά 5μηνο μην απορήσεις αν φύγει τρέχοντας. Κανείς δεν περιμένει από σένα να μυρίζει το δωμάτιό σου κρινολούλουδα αλλά η μυρωδιά κλεισούρας είναι η τέλεια συνταγή για να εξοντώσεις την όποια ερωτική διάθεση έχει το πιθανό σου ταίρι.

Οι γυναίκες δεν περιμένουν να έχετε το σπίτι σας καθαρό σα χειρουργείο. Αλλά θα τσεκάρουν τη βιβλιοθήκη σας και τα ράφια σας. Λογικό είναι. Αν είναι γεμάτα λογοτεχνία θα βγάλουν ένα συμπέρασμα. Αν πάλι έχουν μόνο κουτιά από video games και αθλητικές εφημερίδες θα βγάλουν άλλο συμπέρασμα.

Ένα άλλο πράγμα που φρικάρει τις γυναίκες είναι η απόλυτη τάξη. Ένα σπίτι απολύτως τακτοποιημένο, με τα πάντα στοιχισμένα όσο να΄ναι παραπέμπει σε όλα τα θρίλερ που έχουμε δει για ψυχωτικούς εραστές.

Και ένα τελευταίο και πολύ σημαντικό. Το μπάνιο. Καθαρίστε το! Γενικώς καθαρίζετέ το. Είναι δείγμα πολιτισμού, αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε...

Σχετικές ειδήσεις