SEX

Φαγητό για καλύτερο sex

Φαγητό για καλύτερο sex

Κι όμως υπάρχουν κάποιες τροφές που σύμφωνα με τις μελέτες είναι βοηθητικές για τη λίμπιντό σας. Και όχι δεν είναι τα χάμπουργκερ.

Πάρτε μολύβι και χαρτί και κρατήστε σημειώσεις...

Ξηροί καρποί. Αμύγδαλα ή καρύδια. Μια χούφτα την ημέρα. Γιατί; Διότι είναι φουλ στα αμινοξέα και βελτιώνουν τη ροή του αίματος. Παντού. Επιπλέον όλες οι έρευνες λένε ότι οι άνδρες που εντάσσουν στη δίαιτά τους τα καλά λιπαρά (που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς) έχουν ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Στρείδια. Ο Καζανόνα έτρωγε σύμφωνα με το μύθο, 50 κάθε πρωί. Η αλήθεια είναι πως η κατανάλωση στρειδιών εντείνει την παραγωγή σπέρματος στον άνδρα. Δεν είναι ανάγκη να τρώτε 50 την ημέρα. Επίσης στην περίπτωση που δε σας αρέσουν αντίστοιχα αποτελέσματα έχουν τα καβούρια, τα ψάρια και η μαύρη σοκολάτα.

Μειώστε το αλκοόλ. Κόψτε τις πολλές μπίρες. Η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ κάνει ακριβώς το αντίθετο από τα στρείδια. Ρίχνει τα επίπεδα τεστοστερόνης σας.

Προτιμήστε οργανικά προϊόντα. Δυστυχώς τα περισσότερα φρούτα και τα λαχανικά ει΄ναι ψεκασμένα με φυτοφάρμακα, τα υπολείματα των οποίων είναι κόλαφος για το αναπαραγωγικό σας σύστημα.

Σχετικές ειδήσεις