SEX

Θες καυγά; Αν όχι, τότε μη λες αυτά τα πράγματα

Θες καυγά; Αν όχι, τότε μη λες αυτά τα πράγματα

Υπάρχουν μερικές ατάκες που στο ανδρικό σύμπαν δε σημαίνουν τίποτα σπουδαίο. Στον πλανήτη γυναίκα όμως είναι αιτίες πολέμου.

Μάθε ποια είναι και προσπάθησε να μην τα ξεστομίζεις. Ειδάλλως προετοιμάσου για καυγά, κλάμματα, πολλά νεύρα και μούτρα. Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς κάποια από αυτά εκνευρίζουν τους πάντες. Οπότε πρόσεχε!

«Ακούγεσαι σαν τη μάνα μου». Αυτό εκνευρίζει τους πάντες. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μάνα είναι μεν μόνο μία, αλλά όλοι έχουμε τα θέματά μας μαζί της. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει μια γυναίκα είναι ότι γκρινιάζει σα τη μάνα σου. Κυρίως όταν όλον τον υπόλοιπο καιρό δεν έχεις κανένα πρόβλημα να πετάς τα ρούχα σου παντού περιμένοντας από εκείνη να τα μαζέψει (όπως έκανε η μάνα σου). Κατανοείς το φάουλ, ελπίζουμε.

«Η πρώην μου δεν είχε πρόβλημα με αυτό». Όποιο και αν είναι αυτό. Δεν έχει σημασία. Δεν την ενδιαφέρει. Καμία γυναίκα δεν ανέχεται τέτοιου είδους συγκρίσεις. Θα θυμηθεί απευθείας όσα της έχεις πει για την πρώην σου (τα άσχημα κομμάτια) και θα στα πετάξει στη μούρη χωρίς ενοχές. Και κάπως έτσι θα αρχίσει ο καυγάς.

«Σταμάτα να κάνεις τον άνδρα». Ναι κάτσε λίγο και σκέψου το. Η δυναμικότητά της σε κάνει να νιώθεις τι; Ότι δε σε έχει ανάγκη; Ότι μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα; Ότι τι; Και πως ακριβώς ήταν όταν τη γνώρισες; Προφανώς δυναμική. Και τότε το θαύμαζες αυτό. Αλλά τώρα που το σκέφτεσαι καλύτερα θα ήταν πιο βολικό να μην ήξερε τι να κάνει και να περίμενε από εσένα να της πεις. Βέβαια τότε θα έλεγες ότι δεν είναι ικανή για τίποτα και σου είναι φόρτωμα. Κατανοείς τον παραλογισμό;

Τελευταίο και πιο σημαντικό. Φοράει κάτι, εμφανίζεται μπροστά σας και σας ρωτάει «πως είμαι;». Το «νταξει είσαι, μια χαρά» δεν είναι η σωστή απάντηση. Ειδικά μάλιστα όταν απλώς έχετε ρίξει μια κλεφτή ματιά και στο καπάκι έχετε ξαναχωθεί στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνο γιατί κάτι κοιτάγατε.

Σχετικές ειδήσεις