SEX

Τα χειρότερα μέρη για να γνωρίσεις μια γυναίκα

Τα χειρότερα μέρη για να γνωρίσεις μια γυναίκα

Γνωριμίες. Τις επιδιώκεις, αλλά που ακριβώς νομίζεις ότι είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσεις μια γυναίκα;

Η πρώτη σας απάντηση είναι βέβαιο πως λέει: μπαρ. Σκεφτείτε το λίγο καλύτερα. Είναι πιωμένη, είναι σκοτάδι. Μετά μην παραπονιέστε όταν την επόμενη μέρα αναρωτιέστε γιατί το κάνατε αυτό.

Στο internet. Πολλά ψεύτικα προφίλ, άπειρες φωτογραφίες που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, πόσες φορές πρέπει να την πατήσετε για να μάθετε;

Στο γυμναστήριο. Μπορεί οι άνδρες να βρίσκουν ιδιαιτέρως ελκυστική μια γυναίκα ιδρωμένη από τη γυμναστική αλλά οι ίδιες δε νιώθουν έτσι. Οι περισσότερες γυναίκες δε νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους ιδρωμένο και καταπονημένο οπότε το πιο πιθανό είναι να μην αντιδράσουν θετικά σε οποιαδήποτε κίνηση ενδιαφέροντος εκ μέρους σας.

Στο αεροπλάνο. Αν για κάποιο λόγο πιάσετε ψιλοκουβέντα και έχετε ανταπόκριση μην παραμυθιαστείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι απλώς βαριέται αφόρητα οπότε ναι δεν θα χαλαστεί να πει καμιά κουβέντα με το διπλανό της.

Οπότε τι; Πού; Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά μπορεί απλά να μην ισχύουν και είναι θέμα περιστάσεων. Υπάρχουν παραδείγματα που το αποδεικνύουν. Δεν υπάρχει συνταγή για το σωστό μέρος. Κι αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Σχετικές ειδήσεις