SEX

Βondage: Δεν είναι μόνο αυτό που νομίζετε...

Βondage: Δεν είναι μόνο αυτό που νομίζετε...

Γιατί κάποιοι άνθρωποι αρέσκονται στο να δένουν και να δένονται; Τι ακριβώς ωθεί κάποιους στο να βρίσκουν ευχάριστο να επιδίδονται στο bondage;

Η εύκολη απάντηση είναι έλεγχος και δύναμη. Κάποιοι νιώθουν την ανάγκη να αφήσουν το συνήθη ρόλο τους στην πραγματική ζωή, αυτή του δυνατού και να νιώσουν αδύναμοι και αβοήθητοι. Κάπως έτσι επιτυγχάνουν την ισορροπία.

Ενοχές σχετικά με το sex. Αν έχετε μεγαλώσει σε οικογένεια με συντηρητικές απόψεις για την ερωτική πράξη τότε πολύ πιθανόν ασυνείδητα θεωρείτε πως η τιμωρία έρχεται. Εκεί μπαίνει η απελευθέρωση του bondage. Παράδοξο; Κι όμως, είστε δεμένοι και άρα δε φέρετε την ευθύνη, δε μπορούσατε να κάνετε αλλιώς. Μπορεί να φαίνεται παιδαριώδες αλλά για το ασυνείδητο είναι μια πολύ καλή δικαιολογία.

Το ερωτικό μέρος του bondage. Οι φαν του και όσοι έχουν γίνει εξπέρ ξέρουν να ερεθίζουν τα σωστά σημεία με το σωστό τρόπο για μεγαλύτερη ικανοποίηση χρησιμοποιώντας τους κόμπους και την πίεση υπές της απόλαυσης.

Η χαλάρωση και ο διαλογισμός. Προφανώς δεν το πιστεύετε. Όμως η κατάσταση της ακινησίας θα σας αναγκάσει να συγκεντρωθείτε. Και μετά να χαλαρώσετε. Κάποιοι λένε ότι νιώθουν ότι αφού δε μπορούν πια να κάνουν τίποτα αναγκάζονται να χαλαρώσουν.

Ομορφιά. Κάποιες μορφές bondage όπως το ιαπωνικό Shibari θεωρούνται Τέχνη. Στόχος τους είναι καταρχήν να αναδείξουν την ομορφιά του γυμνού σώματος.

Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως ό,τι γίνεται είναι συναινετικό και υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των συμμετεχόντων. Το bondage αποτελεί μια υγιή ερωτική φαντασίωση και για κάποιους μια απλώς εκκεντρικότητα που ανεβάζει την ένταση.